מסעדת הבוקרים הממוקמת בסמוך לאורוות הסוסים בחוות הבוקרים בקיבוץ מרום גולן, מזמינה, ליהנות בערב יום העצמאות מבשר טרי ואיכותי, מעדרי הבקר הגדלים ומטופחים במרחבי הגולן, ביום חמישי, 23 באפריל, החל מהשעה 17:00.
התפריט כולל, בין מנות הבשר:
המבורגר הבוקרים- 250 גרם, קצוץ גס במקום.
סינטה ואנטריקוט 300 גרם ומעלה בקפיצות של 100 גרם.
צלעות טלה וספריבס טלה
קרפצ'ו בקר- פרוסות דקיקות של סינטה טרייה מרמת הגולן בטיבול עדין של בלסמי, שמן זית צלפים בזיליקום.
קבב גלילי- בשר כבש מוגש עם טחינה ורוטב צ'ימיצ'ורי.
טריו שיפודים- 300 גרם. שיפודי אנטרקוט, פרגית וקבב בניחוח קינמון.
איקסמיקס גריל - מנת הדגל של המקום, אנטריקוט, צלעות טלה, סטייק פרגית, חזה עוף במרינדה וקבב הבית. מוגש עם דואט של פלחי תפוחי אדמה ובטטה בתנור, וסלט ירוק בוויניגרט.
לאוהבי דגים: פילה סלמון נורווגי עשוי בגריל בליווי רוטב השף, פילה אמנון עשוי בתנור בליווי רוטב טרטר, דג היום- דניס בגריל, פילה לברק, סטייק טונה.
מנות לילדים: נקניקיות, שניצלונים, חזה עוף בגריל והמבורגר 180 גרם מוגש בלחמנייה. המנות מוגשות עם צ'יפס ופרוסות עגבנייה ומלפפון.
מסעדת הבוקרים הכשרה ממוקמת בקיבוץ מרום גולן, הקיבוץ הראשון שנוסד לאחר מלחמת ששת הימים ב-67' ובעל עדר הבקר הגדול ביותר בגולן המונה למעלה מאלף ראשי בקר מובחרים. המסעדה בניהולו של אריק גולנדסקי חבר הקיבוץ, שהתמחה בתחום המזון בבוסטון ופרובידנס רוד אילנד, מתמחה בבשרים משובחים מהבשר שמגיע היישר מחוות הבקר וממוקמת בסמוך לאורוות הסוסים במקום. לאחרונה עברה המסעדה שדרוג ועוצבה מחדש, תוך שמירה על אווירת הבוקרים המייחדת את המקום. נוספו 100 מקומות ישיבה, הורחב הבר והוקם גג עם חלון המשקיף לכיוון הר בנטל המרשים.
שעות פתיחה ביום העצמאות, יום חמישי 23 באפריל: מהשעה 17:00 עד אחרון הסועדים.
המסעדה כשרה בהשגחת הרבנות ומועצה דתית רמת הגולן ברשות הרב ישי סמואל.
הבוקרים
קיבוץ מרום גולן, מרום גולן