מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > חדשות מבצעים ומבזקים מעולם המסעדות > אזני ההמן של שמו מתחפשות!

אזני ההמן של שמו מתחפשות!


מוקד הזמנת אירועים במסעדות
השנה, "קונדיטוריית שמו" חוגגת את פורים עם מהדורה ייחודית לחג
 
תחפושת 1#- מילויים
קונדיטוריית שמו ממשיכה להוביל את תחום המתוקים בישראל ומציעה לקראת פורים מהדורת אזני המן מגוונת ובלתי-שגרתית, בהתאם לרוח החג. בנוסף למילוי הפרג המסורתי, השף-קונדיטור מיקי שמו מציע השנה אזני המן עם שלל מילויים מעניינים, וביניהם: שזיפים ביין, ריקוטה וצימוקים, מרציפן, תמר מג'הול וקרם פטיסייר.
 
תחפושת 2#- בצק שמרים
אזני ההמן המסורתיות מקבלות השנה טוויסט נוסף, והפעם – בגזרת הבצק. לצד אזני ההמן הקלאסיות מהבצק הפריך, מהדורת פורים כוללת מגוון אזני המן העשויות בצק שמרים במילויים עשירים דוגמת פרג, אגוזים ושוקוצ'יפס.
 
תחפושת 3#- עוגיות למשלוח המנות
בנוסף לאזני ההמן המוכרות והאהובות, קונדיטוריית שמו מציעה לגוון את משלוח המנות עם עוגיות "בטעם של פעם", כמו עוגיות מעמול אגוזים/תמרים ועוגיות רחת לקום לבנוניות מסורתיות, העשויות מבצק פריך על בסיס שמנת במילוי רחת לקום במגוון טעמים וצבעים.
 
חידוש נוסף במהדורת פורים הינו אוזני המן מבצק פריך ללא סוכר במילוי פרג או אגוזים.
 
מחירים:
 
אזני המן מבצק פריך- קופסאות במשקל 350 גרם: 38 שקלים לקופסא
אזני המן מבצק פריך ללא סוכר- קופסאות במשקל 350 גרם: 38 שקלים לקופסא
אזני המן מבצק שמרים- 7 שקלים ל-100 גרם
אזני המן מלוחים- 7 שקלים ל-100 גרם
עוגיות מעמול- קופסאות במשקל 400 גרם: 39 שקלים לקופסא
עוגיות רחת לקום- קופסאות במשקל 400 גרם: 35 שקלים לקופסא
 
 
סניפי רשת שמו קונדיטוריה: 
רח' טאגור 30 רמת אביב. טל' 03-7448070
רח' האיצטדיון 8 קרית חיים, טל' 04-8418840
רח' מוריה 30 חיפה טל' 04-8104448
רח' שלום עליכם 2 נווה שאנן חיפה טל' 04-8224684
רח' אוסישקין 16, רמה"ש טל' 03-5473003 
רח' יהודה מכבי 60, תל אביב. טל: 03-6202255
רחוב קק"ל 14, קרית מוצקין טל: 04-8111505
 
רשת "שמו הקונדיטוריה" הוקמה בשנת 1992 על ידי רותי ואיציק שמו, שהתמחו במאפים ודברי מתיקה באזור הצפון. החנות הראשונה זכתה להצלחה רבה וכבשה את ליבו של הדור השני במשפחה, שהחליט להצטרף לעסק המשפחתי ולקח את החזון קדימה. על פיתוח הקולקציות של הרשת מופקד הקונדיטור מיקי שמו, שהפך בשנים האחרונות לאושיה בתחום הקולינארי בישראל, ונחשב ליועץ מבוקש בתוכניות הבישול והאירוח בערוצי המדיה השונים.
 

שמו
אושיסקין 16, רמת השרון