ביסטרו "טשרניחובסקי 6", שבבעלות השף איל מרון, מציע תפריט חורף חדש, מיוחד ומחמם; המבוסס על מנות ביסטרו קלאסיות ועל מנות אותנטיות מהמטבח הפורטוגלי, שאת חלקן יצר על פי פרשנותו האישית. בין המנות ראשונות המוצעות: פשטייש דה בקלאו - לביבות דג קוד מטוגנות עם קרם עגבניות (48 ₪); קרפ מכוסמין עם תבשיל שפונדרה ופטריות, ביין אדום וציר בקר (52 ₪); ברזאולה מסינטה בקר עם רוטב פורט, עלים ירוקים וצנונית (48 ₪); רייט עם חרדל ולחם - ממרח כפרי משוקי אווז קונפי ובטן חזיר (48 ₪); קלדו ורדה - מרק תפוחי אדמה עם כרישה, קייל וצ'וריסו (42 ₪) ועוד. במנות העיקריות, ניתן ליהנות, בין היתר: מסטייק היום - בשר ישראלי מיושן ברוטב יין אדום וציר בקר עם תפוח אדמה קריספי; ארוז דה פאטו - תבשיל אורז בציר ברווז עם סוגי נקניקים שונים ונתחי ברווז צלוי (88 ₪); שוק אווז קונפי ברוטב פורט ודבלים עם פירה תפוח אדמה (88 ₪); פילה דג ים משתנה עם תבשיל בורגול ופריקי, נגיעת יוגורט עיזים, וירק עונה ועוד. בנוסף, מוצעים מידי "ערב ספיישלים" ומנות טבעונית.
טשרניחובסקי 6טשרניחובסקי 5, תל אביב
קישורים:טשרניחובסקי 6