חג ה-Halloween חל ב-31.10, ולכבודו מתקיים במסעדת השף Olive Leaf במלון שרתון פסטיבל דלעת מיוחד, שיימשך שבועיים. הפסטיבל יתקיים בשיתוף פעולה עם החקלאי הוותיק משה תלם מרשפון, המגדל סוגים שונים של דלעות. בין המנות המיוחדות שירקח שף המסעדה , צ'רלי פדידה: סביצ'ה לברק עם עגבניות ורצועות דלעת מוגש עם צ'יפס דלעת פריך, מרק דלעת עם שמנת מתוקה וגרעיני דלעת, קרפצ'ו דלעת וספגטי דלעת בתיבול עדין ועוד!
בין מנות הספיישל שיוגשו במסגרת פסטיבל הדלעת בלובי המלון :
• פטוצ'ני דלעת עם רוטב שמנת קלאסי .
• מרק דלעת קינמון וסוכר חום עם שמנת מתוקה וגרגירי דלעת קלויים.
בין מנות הספיישל שיוגשו במסגרת הפסטיבל במסעדת Olive Leaf:
• סביצ'ה לברק עם עגבניות כוסברה ורצועות דלעת מוגש עם צ'יפס דלעת פריך .
• קרפצ'ו דלעת וספגטי דלעת בתיבול עדין של חומץ תפוחים וחמוציות מיובשות.
• רביולי עשוי דפי דלעת במילוי בשר טלה קצוץ, צנוברים ותבלינים ים תיכוניים.
• קונוס דלעת במילוי קינואה וירקות שורש מוגש עם ענבים מקורמלים .
על הדלעות המיוחדות שמגדל משה תלם המשתתפות בפסטיבל:
דלעת ערמונים שצבע קליפתה ירוק עם פסים לבנים וצהובים וטעמה מזכיר מעט ערמונים.
דלעת תאילנדית גדולה, שטוחה וכבדה, שמשקלה מגיע ל-4-5 קילו וטעמה מתקתק ועמוק.
דלעת דלורית ברזילאית ארוכה, כתומה ובעלת טעם פיקנטי משהו, שוקלת כ-3-4 קילו.
דלעת אקזוטית ברזילאית ירוקה מבחוץ וכתומה מבפנים, מרקמה מזכיר בטטה.
דלעת גרוזינית עגולה עם בליטות. טעמה עדין ונעים.
דלעת ספרדית קליפתה בצבעי ירוק לבן, ובשרה כתום. משקלה מגיע לכ-5-6 קילו.
דלעת כפתורים כתומה או ירוקה, שאפשר לאכול גם את קליפתה ומשקלה כ-2.5 קילו.