מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > חדשות מבצעים ומבזקים מעולם המסעדות > סדנאות: סדנת בישול מולקולארי בלגעת באוכל

סדנאות: סדנת בישול מולקולארי בלגעת באוכל


מוקד הזמנת אירועים במסעדות
לגעת באוכל- האקדמיה לבישול ואפייה בראשון לציון וברעננה, מציגה את הטכניקות והכלים החדשניים ביותר בעולם הקולינאריה שיוצגו בסדנת בישול מולקולארי, אשר תיערך ביום שישי, 11.4.08 בסניף ראשון לציון המחודש.

את הסדנא יעבירו ד’‘ר סרחיו ברוידו ושף דניאל פקר, אשר הינם מומחים עולמיים בתחום הבישול המולקולארי.
בסדנא תעשה הכרה עם האמצעים, הטכניקות, הכלים והקונספטים הנכללים בטרמינולוגיה של המטבח המולקולרי לרבות שימוש במכשיר ה- THERMOMIX וה-RONER.

בישול מולקולארי הינו דרך בישול חדשנית, העושה שימוש בערכים מדעיים, טכניקות ומכשירים מתקדמים, זאת בכדי להביא למטבח הפתעות וריגושים. מהות השיטה היא לשנות את המבנה המולקולרי של חומרי הגלם ולחדש מגוון מנות הן במרקם, הן בטעם והן במראה.

הסדנה תתחיל בשעה 10:00 בדיוק, מחיר למשתתף: 390 ₪

יש להירשם מראש לסדנא.

לגעת באוכל
הסדנא 4 (מתחם ACE), אזור התעשייה רעננה. 09-7404474
לישנסקי 9, מתחם חונים קונים, ראשון לציון. 03-9520390