מתקיים
פסטיבל "אוכל כפרי" ה- 8, ביוזמת עמותת התיירות יואב-יהודה ופרוייקט שותפות 2000 של הסוכנות היהודית.
ה
פסטיבל יתקיים בין התאריכים 15 בפברואר ועד ה- 8 במרץ, 4 סופי שבוע של אוכל כפרי, חווית אירוח יוצאת דופן בבית הבשלניות, בחצרות המושב, במרתפי היקבים ובחוות הצאן.
השנה יושם דגש ב
פסטיבל על הקשר והמחויבות של המשתתפים אל הטבע. אל כל אותם העשבים, גרגרים, עלים ופירות שהגשם מצמיח בהרים, בגאיות ובעמקים.
במטבחים העונתיים של תושבי המקום, יגישו מבחר של מנות מגוונות, תבשילי קדירה מבעבעים, מרקים מחממים ועוד, בהם שפע מגידולי העונה הצומחים פרא בטבע, כמו עלי חובזה, אספרגוס בר, פטריות, לוף ארץ ישראלי, עכוב ועוד.
אזור יואב יהודה כורך את האוכל אל השפע התרבותי המאפיין את העונה: מוזיקה במנזרים, אין ספור טיול פריחה בפארקים המטופחים, ברכב, ברגל, ובהרבה הרבה גלגלי אופניים… אמני ואומני האזור אף הם משתלבים בחוויה שמציע ה
פסטיבל והיופי של תוצרי כישרונם מעצים את הסינרגיה שנוצרת במקום.
פרטים נוספים, בעמותת תיירות יואב-יהודה, טל' 08-8502240
ובאתר www.touryoav.org.il