אמיתי רינג - על מסעדת אנסטסיה 22/10/2016
יש במקום אווירה טובה, הרבה אנשים... עם הגשת התפריט הוצעה לי מנת ספיישל - שקשוקה. המקום טבעוני, אז במקום ביצים, השקשוקה עשויה מפולנטה. נשמע לי טוב ומסקרן.
בינתיים, שתיתי קפה MOTO שהיה עשוי היטב. המנה נראתה מאוד אסתטית ומעוצבת יפה.
שום דבר לא הכין אותי לרמה הירודה של השקשוקה. לא ברור איך אפשר לפספס ככה פולנטה?!?! מליחות אלימה, רוטב העגבניות חמצמץ מדי, הבצל חצי קשה, העלים הירוקים מבושלים מדי ואיבדו צורה וטעם. בצד היו ממרחים של חצילים וטחינה סתמיים ולבנה טעימה. הלחם היה מעט יבש וכבד מאוד.
בקיצור, מזמן לא אכלתי מנה כל כך לא מדוייקת.
כדי לנסות לשקם את האמון, הזמנתי טירמיסו, שהיה בטעם סביר, אך לא קרוב במאום לטעם המענג של טירמיסו נורמלי.
בקיצור, המקום כנראה מאוד ידידותי לטבעונים, אבל ממש לא ידידותי לחוש הטעם.