בגיליס מגדלים, מכינים ומבשלים את הבשר, זה לא עוד קצביה או מסעדה. זהו עסק משפחתי שמאפשר לדעת מאיפה הגיע הבשר, מה היו תנאי הגידול ומי מגיש אותו. מצוינות לאורך כל הדרך.
הבשר מפתיע מאד: רך ועסיסי, טעם עשיר באופן טבעי ולכן אינו דורש כמעט שום תיבול. לנתחים השונים טעמים מובחנים ומעודנים.
פשוט מזון משובח שהינו התשתית והיסוד לחיים טובים ומספקים.
ההפתעה הגדולה ביותר שגובלת בתימהון היא שהבשרים משמשים לי כתרופה ועוזרים לי להרגיש טוב יותר, אולי אפילו להחלים ממחלה קשה. זה הרבה יותר מבשר זו תזונה, בריאות וערכיות שמתבטאות בטעם נהדר וסיפוק התודעה, החושים והגוף שמרגישים שקיבלו את הנחוץ להם ויכולים להתענג בנחת ללא תופעות לוואי או רגשי אשם, תופעה לא נפוצה בימינו. בנוסף היה לי מאד חשוב לדעת שתהליך היצור הוגן והצוות, כולל הפרות, מקבלים תנאי חיים ויחס טובים. אצל גיליס נראה שאכן כך הוא. בתחום המזון היום זו תופעה נדירה, בתחום הבשר בעולם ובישראל בפרט זו תופעה שלא תאמן ובהחלט מרנינת חושים-לא רק חוש הטעם כפי שצינתי קודם.
בשר באופן כללי תמיד היה עבורי "אתגר עיכולי" משהו לצריכה בכמויות זעירות בשל תופעות הלוואי והקושי בהכנה כדי לקבל תוצאות ראויות. כשטעמתי את הבשר של גיליס הכל השתנה. הפכתי ללקוח קבוע כי הטעם המשובח והרוך המדויק התחילו כבר בתהליך ההזמנה והמשיכו אל ההכנה.
במילה אחת מצוין, בשתיים קשה להאמין!