יואב אלשיך - על מסעדת שפצל'ה 13/08/2011
האוכל טעים מאוד, ונראה כי השף מעולה, אך היחס בין המחיר למנה וגודלה מותיר תחושה כי "עובדים עליך מאוד" הזמנו סלט שהיו אמורים להיות בו בצלי שלוט, והן לא היום, היו אמורים להיות סוגי עגבניות והדבר לא היה, והמנה קטנה להחריד, ביחס לתשלום של 45 ש"ח. הזמנו דג פילה, הגיעו שתי חתיכות קטנות טעימות להפליא, עם כמות של בטטה שאפשר לכנותה כהעברת מכחול על הצלחת. גם כאן, היחס בין המחיר לגודל המנה קיצוני ביותר לרעת המחיר. התוצאה הינה. בעודנו יושבים במסעדה, נותרנו רעבים. רצנו הביתה כדי לאכול. בכתבה שפורסמה לאחרונה בעיתון ידיעות נתניה בשם המסעדה צויין כי "יש גבול לכמה שאפשר לבקש מהלקוח על מנה מסוימת." זה נכון, אך במקרה זה אפשר לאמר "נאה דורש" אך לא מקיים.
כיוון שאפשר לעבוד על כולם חלק מן הזמן ואי אפשר לעבוד על כולם כל הזמן, נראה לי שאם המסעדה רוצה לשרוד, ובהחלט רצוי שתשרוד לטובת הכל, עליה לעשות שינוי בהיבט זה. בסך הכל, לא מומלץ