לאור התשבחות הרבות שקראנו בכל מקום על שוואטינא, קבענו את סיום היומיים המוצלחים שלנו בחיפה בארוחה אצלם.
הזמנו מקום לשעה 16.00, הגענו בדיוק בזמן, ונתנו לנו לחכות במעבר לשירותים במשך כ40 דקות.
התפנו בבת אחת 3 שולחנות במסעדה ביקשנו, כמי שהגיעו ראשונים, ומחכים זמן רב, שולחן קצת מרוחק ממשפחה עליזה ורעשנית, נענינו בשלילה.
למרות שהגענו ראשונים את השירות קיבלנו אחרונים משלושת השולחנות שאוכלסו במקביל.
כשהגיע המלצר, החל דיון ארוך, מתיש ולא מובן על נושא הסלטים. "למה לא קיבלנו סלטים ?" שאלנו, "זה עולה כסף", לאט המלצר, "נו אז מה שאלנו", בשולחן אחר זה לא עולה כסף?, "אם תאכלו מנה זה יעלה פחות", מי שאל אותך כמה זה עולה, הוא עזב את שולחננו בכעס ושלח נער לחלק סלטים על שולחננו.
6 מתוך 7 הסלטים שהוגשו היו על בסיס מיונז, ז"א לכולם אותו הטעם. היינו 5 סועדים הוגשה סלסלה עם 4 פיתות מהזן הקטן ביותר שראיתי עד היום. ביקשנו להוסיף פיתות, לקח זמן רב ואז הגיעו סלסלה עם עוד 4 פיתות וסלסלה נוספת עם ערימה של פיתות חצויות ומיובשות בתנור עם שמן וזעתר, כאלו שמכינים מן הפיתות של אתמול.
הגענו למנה העיקרית. לשתיים מאיתנו עבר התיאבון. אני ביקשתי את מנת הדגל של המסעדה שכה מתפארים בה "פררו רושה", אין, ביקשתי דבר נוסף התחלתי לקבל הסברים שהיו לי מסובכים בסוף החלטתי לא להיות נועז וביקשתי פילה סלמון, שהגיע לאחר זמן רב והיה מעולה, מוכן כראוי, מתובל כראוי ובגודל ראוי.
על שתי המנות האחרות שהוגשו לשולחן לא שמעתי תלונות.
לקינוח הוגש קפה טעים ובקלאווה מפלסטיק.
זו מסעדה ערבית ששכחה את מקורותיה ומנהגיה.
לסיום קיר הזכוכית הפונה אל הים והנוף עשוי לא נכון, הוא גורם לעיוות המראה וקרינה מוגברת כך שנזקקתי למשקפי שמש בזמן שישבתי בתוך המסעדה הצרה מדי.
השירותים היו מאד לא נקיים עם כיור סתום וניירות בכל עבר.
לא מבין מהיכן הגיעה ההתלהבות הרבתי בכל האתרים.
ולסיום לאתר REST המתחרה, לא מוכן להיות "חבר" שלכם רק כדי לכתוב חוות דעת על מסעדה שהמלצתם ונכשלתם.