נפלנו על פרסום של הפולה בר, שמענו על הופעות ימי חמישי וקבלת השבת המסורתית של הפולה, אז החלטנו לרדת באמצע השבוע ולנסות את האוכל.
אתם מכירים את האימרה "אוכל טוב יש רק בפאבים" אז זהו שזה מה זה נכון- הזמנו לפתיחה קרפצ'יו עגל ומנה מעורבת של שרימפס וקלמרי ברוטב רוקפור, לזה ביקשנו חצי גינס ושליש ווינשטפן. הגיעה לשולחן מנה ענקית של קרפצ'יו, אשר על פי צבעו ראיתי את איכותו וכשטעמתי אותו אכן הבנתי מה הפסדתי כל השנים- אין מה להשוות את הקרפצ'ו בפולה בר לזה שאכלתי עד עכשיו, האיכות והתיבול של מנה זו יכולה בהחלט להיכנס לכל תפריט של מסעדת גורמה. ואז הגיע מנת השריפס והקלאמרי ברוטב רוקפור- גם כאן לא הבנתי איפה אני נמצאת, בן זוגי טעם ואמר שמעולם לא טעם מנה מופלאה שכזו... אני יכולה להמשך ולכתוב את כל הסופרלטיבים על מנה זו אבל יש המשך... למנות העיקריות הזמנו אנטריקוט ברוטב פלפלת וסטייק פילה ברוטב פטריות. הגיעו שני נתחים מדהימים של בשר (בן זוגי ואני נקראים לא בכדי קניבלים), נחים כל אחד מהם על רוטב פלפלת ופטריות (אמיתיות)ובצד תפוח אדמה אפוי בתנור. הבשר נימוח בפה, אחרי כל ביס השמיע בן זוגי גניחות אשר שמורות בדרך כלל למחוזות אחרים שלנו. למנה העיקרית צרפנו בקבוק קברנה סוביניון 2006 של יקב שאטו גולן, שהוסיף עומק וטעמים שלא ידענו שניתן לחוות.
קינחנו בלימונצ'לו מ ד ה י ם, אשר בשקט נאמר לי שנעשה על ידי אשת הבעלים.
לסיום, כל מה ששמעתי על הפולה בר עמד במבחן המציאות ועוד למעלה מזה- אם תראו זוג על הבר שמדבר בשפה לא ברורה ומוציא מפיו קולות לא ברורים... החלטנו להגיע פעמיים בשבוע ולעבור על כל התפריט.