danmov@012.net.il
היינו 3 מבוגרים, שני אוכלי כל ואחת צמחונית.
כך זכינו לטעום גם מבחר נהדר של מנות צמחוניות.
כל המנות, בלי יוצא מהכלל, היו לא פחות ממצוינות.
ניוקי אווריריים כאלה לא טעמנו מזמן (אולי בדון אלפונסו בסנטה אגטה), הם כיכבו גם במנה צמחונית וגם כתוספת מקסימה לנתח קצבים.
רביולי של תרד בר ומרווה או בשר מנתח אגוז עגל (ברוטב חמצמץ ניפלא) הם עוד שתי דוגמאות לבישול מדויק, חכם וטעים ביותר.
הנוף (גם בלילה) ואוירה נעימה הם בונוס נוסף.
לחובבי היין שווה להביא את הבקבוקים הטובים ביותר - מומלץ לתאם מול בועז כדי להתאים לתפריט.
שווה כל שקל!