ג'ו בראון ליר - על מסעדת סלטה 10/11/2011
נכנסנו, ונראה נחמד, והובילו אותנו לאזור הגדול יותר, מאחור. הם רק שכחו רוב הזמן שאנחנו שם. כשהיתה בעיה, הלכנו לחפש אותם.
הבעיה? הרביולי שהזמנתי הרגיש עייף, ושחה ברוטב שרובו מים.
הדג שהזמננו הוחזר כי הוא היה תפל. חסר טעם לחלוטין. כמובן שאמרו לנו שזה טרי (זה לא היה טרי) ושזה בושל נכון (אבל המלצרית סרבה לטעום. בושה וחרפה).
הרבה זמן, יקר מדי, ואוכל לא טוב. איכס.