יום ראשון 18:30, מסעדת שצ'ופק סגורה. אני וחברה היינו רעבות ובסביבה, שמעתי רבות על המסעדה ושמחתי על ההזדמנות לבדוק אותה. המארחת משחקת אותה עמוסה:"יש רק מקום אחד פנוי והוא מוזמן ל21:00." במהלך הארוחה שמנו לב שהשולחנות מתפנים ונשארים ריקים. אנחנו נשארנו אחרי 21:00, ועדיין היו שולחנות ריקים. כל זאת ועוד, המארחת מושיבה אותנו בשולחן פצפון, צמוד לקופה בכניסה. המזגן מעלינו,המלצרים מכרכרים בקופה לידינו ויש אור כחול וחולני ממש מול הפרצוף שלי. המלצרית(נדמה לי שמה מעיין) הייתה מקסימה, ואם כבר היינו חוזרות אז זה בשביל השירות. אבל מה לעשות שכל השאר לא ממש מפתה לעשות זאת בקרוב. הזמנו בקבוק יין אדום קטן בהמלצת המלצרית, בתפריט לא היו הרבה אופציות. החלטנו להזמין 2 מנות עיקריות וטוב שכך. אני הזמנתי מיקס פירות ים עם תפו"א וחברתי הזמינה אורז גבינות עם תרד ופירות ים. המנות הגיעו רותחות כמו שצריך, אך אבוי, מעל לראשי מזגן מאיים ותוך דקה-שתיים המנה קרה לגמרי. מהמנה שלי לא התלהבתי, החברה אמרה ששלה:"בסדר". למרות שהמלצרית אמרה שהמנות מכובדות היא שכחה אולי לציין שיש לצפות למעט מאוד פירות ים והרבה אורז או תפו"א. הטעם היה סטנדרטי ואפילו קצת תפל, כמחצית מהתפו"א נשארו בצלחת פשוט מהסיבה שלא היו מבושלים. הפירות ים לא היו מושקעים בכמות ובצורת בישול. כשהמלצרית הגיעה לפנות, הסברתי שהתפו"א לא מבושלים. היא ניסתה להציע משהו מתוק על מנת לרכך את הבאסה. העדפנו לא לבדוק את איכות הקינוחים והזמנתי קפה. כמה דקות אחרי שהקפה הגיע, המלצרית ניגשת אלינו עם צלחת קינוח כפינוק ממנה. מופתעות אבל מנומסות, קיבלנו את הקינוח בחיוך. אך לצערי, חששותינו התאמתו שגילינו שגם הקינוח לא משהו בכלל. כל הארוחה הזו עלתה 253 ₪ לא כולל טיפ. במילה אחת: מיותר. בכמה מילים:המחירים לא תואמים למנות ולכמות, המקום מנוכר והשולחן הפינתי הזה לא מתאים לאף אחד. ואחרון חביב: השירותים לא ברורים ולא נעימים, הדלת כבדה מאוד והמוזיקה שם רועשת יותר מידי.