אתי ונחום - על מסעדת אנדרין 13/11/2010
היינו פעם, נהננו וחזרנו.
1. בפעם הראשונה, הגענו זוג צהרי יום חול. בד"כ איננו סותמים עצמנו ב"סלטים חופשי" - הפעם זרמנו עם זה והיה ממש טוב. בנוסף לסלטים מזרחיים קלאסיים, הופתענו כמה פעמים במעין מנות טאפאס מדהימות, שהוכנו במקום והוגשו טרי לשולחן, כמו חציל בטחינה מעולה, פטריות מוקרמות, שניצלוני גבינה, וחטיפי דגים, שהיו בלתי צפויים וטעימים להפליא.
המנה העיקרית - דג המוסר היה טוב, וכך גם השיפודים.
קינוח: על חשבון הבית קיבלנו קפה ומנה יפה של כנאפה ומתוקים.
השירות היה טוב ומהיר, המחיר היה סביר ונהנו מאד.
2. בפעם השניה, הגענו 8, ארבעה ישראלים וארבעה תיירים מגרמניה. הפעם זה שבת בצהריים המאוחרים.
המסעדה היתה מלאה וטבעי שהשירות יהיה איטי יותר.
המנות הראשונות שוב היו מסמר הארוחה. התיירים התמוגגו, נהנו וצילמו את מבחר המנות הראשונות שלא הפסיקו להגיע, כולל "הפתעות" של מנות טריות מיוחדות כפי שצייתי למעלה. המבחר התאים וסיפק גם את שני הצמחוניים שבחבורה.
מנת השיפודים המעורבת שהזמנו לכל השולחן היתה בסדר, לא מלהיבה. פלטת הדגים היתה טובה.
לקינוח שוב קיבלנו את הכנאפה הטובה אבל 8 איש קיבלו כמעט אותה מנה כמו שקיבלנו כזוג. - לא נדיב!
גם המחיר הפעם הפתיע לרעה. יקר! אינני יודע אם זה בגלל השבת, או התיירים, או....
לסיכום:
לדעתי לכאן באים בעיקר בשביל הראשונות המגוונות, הנדיבות והשילוב בין המסורתי למערבי.
המנות העקריות כבר כמעט מיותרות.
סה"כ מבחר עשיר, יחס לבבי, נהנים מהאוכל, גם אם לא הכל מושלם.