מסעדת 'אבו זיאד', בת גלים, חיפה.
יום שישי, לפנות ערב.
הזמנו מקום מראש.
ביקשנו להביא את כלבתינו הקטנה ונענינו בחיוב.
בשעה היעודה חיכו לנו וקידמו את פנינו בסבר פנים יפות.
סלטי הפתיחה - היו חלק יותר מיוחדים וחלק סבירים. ניתנים למילוי חוזר.
המנות העיקריות - מנת הבית - קוקטייל פירות ים - היה עשוי לעילא ולעילא, מאד מיוחד, רוטב שמיימי, מותיר טעם ענוג בפה. כל ביס יוצר חשק לעוד.
קוקטייל ה'טריו שף' - צלע, אנטריקוט ועגל במשקל 350 גרם - עשוי בהתאם לבקשה. היה מעולה. רך, נימוח.
תוספות - תפו'א אפויים וצ'פס - היו סבירים פלוס.
לקינוח הזמנו מלבי - שהגיע בצנצנת שקופה בליווי מי ורדים ופיסטוקים טחונים. טעם ומיוחד לסוף ארוחה מושלמת.
והשירות - נעים סבר, קשוב, מיומן, מהיר ויעיל.
אומנם לא זול (מחיר הסלטים הוא בנפרד מהארוחה השלמה וכך גם הקינוח - אבל בהחלט שווה).