הבטחות לשנה החדשה
השף הנס ברטלה
השף שאול בן אדרת
השף חיים טיבי
השף ישראל אהרוני
דניאל זך מעוניין לשלם הרבה מיסים,
מאיר אדוני בונה על חדוות יצירה שלא נגמרת,
ישראל אהרוני לא רוצה לעצור, וניר צוק רועה בשדות הכוסברה הנצחיים. לכבוד הסילבסטר, שאלנו את טובי השפים בארץ: מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה האזרחית החדשה? לא תאמינו איזה תשובות קיבלנו.
למידע החם ביותר מהמסעדות והברים על האירועים הכי מדליקים לחצו כאן
דניאל זך מעוניין לשלם הרבה מיסים, מאיר אדוני בונה על חדוות יצירה שלא נגמרת, ישראל אהרוני לא רוצה לעצור, וניר צוק רועה בשדות הכוסברה הנצחיים. לכבוד הסילבסטר, שאלנו את טובי השפים בארץ: מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה האזרחית החדשה? לא תאמינו איזה תשובות קיבלנו.
ניר צוק, מסעדת קורדיליה:
''אני מאחל לעצמי שיהיה פרוספריטי אדיר גם באהבה, גם ביצירה, וכמובן – בתנובת הים ובשדות הכוסברה''.
מאיר אדוני, מסעדת כתית:
''הרבה בריאות וכוח, ושחדוות היצירה לא תיגמר לעולם''.
שאול בן אדרת, מסעדת קימל:
''בריאות, אושר, שיחזירו את השבויים והנעדרים (אני אהיה מאושר מזה), ושאשתי תביא עוד ילד, אם בא לה''.
חיים טיבי, מסעדת מוסקט מצפה הימים:
''את מה שאיחלתי לעצמי בשנה שעברה: שיהיה לנו הרבה בריאות, אושר, שקט וחופש יצירה''.
שלום קדוש, מסעדת פרימוורה:
''בדרך כלל, בשביל אוכל טוב, או כל דבר טוב אחר, צריך לחגוג משהו, צריך לחכות לשנה החדשה בשביל לחגוג. אבל אפשר לחגוג כל יום, ובמקצוע הזה, כל יום שאני עושה משהו חדש, זה בשבילי כמו שנה חדשה, וכל יום אני חוגג משהו חדש. אני לא מחכה ספציפית לתאריך 31 בדצמבר בשביל לחגוג.
אני מאחל לעצמי שהשנה החדשה תהיה לא פחות מעניינת, פורייה ועם הרבה מתכונים חדשים ומעניינים, מהשנה שעברה. ושהקולגות יפרגנו אחד לשני''.
דניאל זך, מסעדת כרמלה בנחלה:
''אני בדרך כלל מאחל לעצמי דברים בראש השנה העברית. אבל אם את שואלת – אני מאחל לעצמי, שנת מס טובה, כמו שהייתה לי בשנה שעברה...''.
איציק מזרחי, מסעדת סופיה, מלון ענבל:
''קודם כל שלאשתי ולילדים שלי יהיה טוב. מעבר לזה - הנאה בעבודה, הרבה עניין, הרבה אירועים משמחים. וזהו. אסור לבקש יותר מדי...''
הנס ברטלה, קפה-קונדיטוריה גאיה ברטלה:
''שהשנה הבאה לא תהיה פחות טובה מהשנה הזאת. הייתי רוצה שהעבודה תהיה בדיוק כמו שהייתה השנה הזאת, שעם ישראל ימשיך להעריך את מעשי, ושיהיה לי את הרצון להמשיך להפתיע''.
דודו אוטמזגין, רשת קונדיטוריות אוטמזגין:
''בריאות עד 120, ואושר''.
ליאור חפצדי, מסעדת קנלה:
''הדבר הכי חשוב מבחינתי זה הבריאות. זה עולה על הכל. מזה נובעות היכולות להצליח בבית, במשפחה, בעבודה. אני רואה את השנה הקרובה כשנת הפריצה הכי גדולה, ומקווה להתקדם במובן של אולי באמת לעשות משהו עם עצמי ברמה אישית, ולפתוח את המסעדה שאני כל הזמן חולם עליה''.
פז רוטנברג, מסעדת פסטיס:
''שתהיה יותר טובה מהשנה הקודמת. שכל שנה יהיה יותר טוב''.
משה אהובי, קונדיטוריה פיס אוף קייק:
''הכי חשוב זה בריאות טובה. אף פעם לא חיפשתי יותר מזה''.
הדסה וולף, מסעדת קום איל פו:
'' יצירתיות, אהבה, שלווה, וקום איל פו תוססת יותר מתמיד''.
גיא בן שמחון, מסעדת לה גוטה:
''שהתוכניות שלי - לפתוח את המסעדה החדשה שלנו בתל אביב, שהיא כבר הולכת ונבנית - ילכו כמו שצריך. להצליח בתחום, לגלות דברים חדשים (שזה הכי חשוב), לעמוד בסטנדרטים שהלקוחות שלי מצפים ממני, ואף לעבור אותם. ושאשתי תאהב אותי לפחות כמו שאני אוהב אותה''.
משה בסון, מסעדת אקליפטוס הקטנה:
''לשנה החדשה אני מאחל לעצמי זמן. זמן ליהנות מאוד מאוכל טוב, ויין טוב, וחיים מאושרים, והרבה אהבה. בשביל זה צריך זמן. ההנאות של החיים עוצרות את הזמן. זאת אולי אשליה, אבל זו אשליה יפה ומהנה, ואני מאמין שאם יש לנו רגע שהוא כל כך נפלא שאנחנו מרגישים שהזמן נעצר – הזמן באמת נעצר. כי ברגע שיש לנו הנאה וכיף, אנחנו מקבלים נקודות בונוס לאורך החיים שלנו, ואז כאילו עצרו את הזמן וקיבלנו תוספת זמן. אני מאמין שבהחלט אפשר להאריך את תוחלת החיים, אם מוצאים את הזמן לדברים שגורמים כמה שיותר הנאה, כמו אוכל טוב ויין טוב, בשילוב עם פעילות גופנית. אז אני מחפש רגעים כאלה, שעוצרים את הזמן. וגם ללמוד לנצל את הזמן יותר נכון''.
ישראל אהרוני, מסעדת ין-יאנג:
''שאני אמשיך ולא אעצור''.