חוקי הזהב של רמי מרטטוי למטבח נקי
לא מומלץ לגעת ישר עם הידיים
אל תטעמו מהכף ותחזירו לסיר...
התחל עם כיור נקי וסיים עם כיור נקי
אם יש לך עוזר במטבח, תמיד זה טוב...
שמירה על מטבח נקי ומאורגן הוא אחד הדברים החשובים ביותר בבישול.
אוכל טוב ובריא מתחיל במטבח נקי ובריא. קבלו את חמשת חוקי הזהב של רמי, העכבר השף של רטטוי, למטבח נקי.
לצפייה בסרטון וידאו, לחצו כאן
להשתתפות בתחרות והוספת מתכון לחצו כאן
שמירה על מטבח נקי ומאורגן הוא אחד הדברים החשובים ביותר בבישול.
אוכל טוב ובריא מתחיל במטבח נקי ובריא. קבלו את חמשת חוקי הזהב של רמי, העכבר השף של רטטוי, למטבח נקי.
לצפייה בסרטון וידאו, לחצו כאן
להשתתפות בתחרות והוספת מתכון לחצו כאן
חוקי הזהב של רמי למטבח נקי
שמירה על מטבח נקי ומאורגן הוא אחד הדברים החשובים ביותר בבישול. אוכל טוב ובריא מתחיל במטבח נקי ובריא. קבלו את חמשת חוקי הזהב של רמי, העכבר השף של רטטוי, למטבח נקי.
1. הישאר מאורגן: לכל דבר במטבח צריך להיות מקום מתאים. שף יעיל יודע היכן נמצא כל דבר ודואג להחזירו נקי למקומו לאחר השימוש. טיפ שימושי: שימרו את נייר האלומיניום והניילון הנצמד קרוב לכלי האחסנה של האוכל
2. אם אתה לא משתמש בזה – אחסן את זה: פנה מקום לפריטים בהם אתה משתמש בתכיפות. אחסן במקום אחר את הכלים והתבלינים שאתה לא זקוק להם באופן שוטף. טיפ שימושי: כדי למצוא דברים ביתר קלות, עשה לך מנהג לכתוב על כלי האחסון את תכולתם
3. נקה תוך כדי: אם משהו נשפך – נגב אותו מייד. שמור את פח האשפה קרוב אליך, וכך תוכל להיפטר בקלות מהאשפה. לאחר שסיימת להשתמש בכלי מסוים, הנח אותו מייד בתוך הכיור. אחרי שסיימת להשתמש במרכיב מסוים החזר אותו למקום. כך תוכל לחסוך בזמן ניקוי שלאחר הבישול. טיפ שימושי: שמור תמיד מגבת או סמרטוט בהישג יד, על הסינר, על הכתף או בכיס.
4. הכיור האהוב שלך: הכיור הוא החיוך הלבן של המטבח. אם תשמור עליו נוצץ ונקי הוא ייתן לך מוטיבציה לשמור על שאר המטבח במצב טיפ-טופ. התחל עם כיור נקי וסיים עם כיור נקי – הפוך את זה למוטו שלך. טיפ שימושי: השרה את הכלים המלוכלכים בכיור כדי להקל על שטיפתם.
5. שים לב למשטחי העבודה: כדי להימנע מחיידקים ומלכלוך מיותר, השתמש בקרשי חיתוך נפרדים לבשר ולירקות. אל תשכח לנגב את כל משטחי העבודה אחרי כל שימוש. טיפ שימושי: על-מנת לחסוך זמן, כסף ומקום רצוי להשתמש בחומר ניקוי כללי אחד.