יום העצמאות, שהפך גם ל"חג המנגלים" הולך ומתקרב וחוות דרך התבלינים משדות בית לחם הגלילית מציעה סדרת תערובות לבשר ומטחנות רב פעמיות שממלאים בחווה, עשירות בעשבי תיבול ובמגוון תבלינים בעלי טעמים מיוחדים שמעשירים כל מנת בשר בטעם וארומה, בהם הכמון, הפפריקה, הרוזמרין, הכורכום ועוד...
בין התערובות המיוחדות ניתן למצוא:
תערובת לבשר על האש: תערובת תבלינים המכילה: פפריקה, כמון, שום, בצל ועשבי תיבול. אופן השימוש: לפזר וליהנות! מתאימה לכל סוגי הבשר.
תערובת פילדלפיה לבשר: הייחוד של התערובת הינו השילוב בין החרדל, הרוזמרין, הפפריקה ותבלינים נוספים. אופן השימוש: תערובת מעולה המתאימה לכל סוגי הבשר! לפזר וליהנות.
אריזונה לסטייק: תערובת תבלינים בטחינה גסה- פפריקה, שום, בצל, חרדל. מתאימה לתיבול סטייק בשרני.
אופן השימוש: למרוח על הסטייק מעט שמן זית, לפזר מעל את התבלין ולעסות לפני הצלייה.
תערובת לפרגיות עם עשבי תיבול: אזוב, אורגנו, רוזמרין, טימין, חרדל, סומק, שום, פפריקה, כורכום ועוד...
אופן השימוש: יש להשרות את הפרגיות לשעה במרינדה של תערובת עשבי התיבול עם חצי כוס שמן זית ו-5 כפות רוטב "ברביקיו". להניח את הפרגיות (עם הרוטב) בתבנית חסינת חום, לכסות ולבשל בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כ- 3/4 שעה. להסיר את כיסוי התבנית ולהשחים 10 דקות נוספות. להגיש חם.
פלפלונים לסטייק: תערובת המכילה ארבעה סוגי פלפלים לגריסה על סטייק: אדום, ירוק, לבן ושחור. אופן השימוש: יש לגרוס במטחנה על סטייק לפני או אחרי הבישול.
פפריקה מעושנת לבשר: פפריקה גרוסה אשר עושנה במעשנת ביתית בתוספת רוזמרין ושמן. טיפים: מתאים לתבשילי עוף, בקר ודגים. מומלץ בחום!!
תערובת לקבב מזרחי: תערובת המכילה עשבי תיבול, כמון, שום, פלפל שחור, שטה, בצל, הל, עלי דפנה ועוד. אופן השימוש: יש להוסיף לבשר טחון, ליצור קבבים ולצלות על האש.
ראס אל חנות לקציצות מרוקאית: תערובת מעולה המכילה: ורדים, הל, קינמון, חולינג'אן, משייה, לבנדר, אגוז מוסקט וציפורן. אופן השימוש: יש להוסיף מעט לבשר טחון מתובל בבצל קצוץ, ו/או כוסברה טרייה (לא חובה), להוסיף מלח לפי הטעם ולבשל ברוטב עגבניות.
טיפים: תערובת מרוקאית מסורתית עם תבלינים ממריצי עיכול, מחממים ומגבירי חשק...
לעוף בגריל: תערובת המכילה שני סוגי פפריקה, עשבי תיבול, תבלינים, עלי דפנה ועוד. אופן השימוש: יש למרוח על העוף בתוספת שמן ולצלות בתנור.
לרוסטביף: תערובת תבלינים בגריסה עבה לאפייה בתנור.
אופן השימוש: יש למרוח את הבשר בשמן זית, חרדל ודבש, לפזר את התערובת על הנתח, לעסות היטב להחדרת החומר ולאפות 1/4 שעה בחום גבוה. אח"כ להנמיך לחום של 200 מעלות למשך 1/2 שעה. נתחים מומלצים- סינטה ואנטריקוט.
מחיר: 11 ₪ ל – 100 גרם לכל סוגי התערובות.
מטחנה- תערובת לסטייק 40 גרם-
מכיל: פפריקה, כוסברה זרעים, שום, חרדל, פלפל שחור, גמבה, מלח גס, פלפל אדום, בצל יבש.
מחיר: 19 ₪
מסדרת המטחנות החדשה עם מגוון עשיר של תבלינים- תערובות אקזוטיות ותבלינים קלאסיים. מילוי המטחנות נעשה בחווה עם תערובות התבלינים המיוחדות והמטחנות הן אקולוגיות וניתנות למילוי מחדש ושימוש רב פעמי.