סיכום שנה - שפים ומובילים בתחום מסכמים
השף רונן דוברת-בלוך
שף אנטוניו מנסה
שף אבי ביטון
השף אביב משה
קליברים מתחום המסעדות מסכמים שנה,
ומשתפים אתכם בתחזית קולינרית לשנה הבאה!
קליברים מתחום המסעדות מסכמים שנה,
ומשתפים אתכם בתחזית קולינרית לשנה הבאה!
יואב שוורד, ספייסס:
איזו מסעדה הפתיעה ולמה ?
FISH בראשל"צ. רמת אוכל (דגים ופירות ים) גבוהה.
שירות, יין, אווירה. תענוג.
מה לאכול בסילווסטר ?
הסילווסטר שלי נחגג בא' בתשרי (וגם בב' בתשרי)
ובו אני אוכל מאכלי חג מסורתיים בבית אמא.
דרינק אהוב
וודקה טוניק שפים אהובים
דרוד שושן (פרנק, אידי)
משה בדישי (חכו, חכו...)
טל כהן (גד, אוליבייה, כוכבים במטבח)
צפי לשנה הקרובה
קטונתי.
השף אנטוניו מנסה
השף של מתחם הבילוי החדש - רוקה
מתחם בילוי הממוקם על שישה וחצי דונם על מצוק מעל חוף הים בהרצליה פיתוח
בבית ההיסטורי של משפחת רקנטי
איך אתה מסכם את שנת 2005 בקולינריה הישראלית?
קשה לסכם את היצירה של השנה האחרונה בכמה משפטים
נעשן בישראל המון דברים החל מפתיחה של מקומות, יצירה של קולגות, שינוי אופי המסעדות ובכלל כל רקע קורה כאן משהו קולינרי חדש
מה היית רוצה לראות בשנת 2006?
המשך יצירה קולינרית
מה אתה צופה שיתרחש בקולינריה הישראלית?
המשך חזרה לגומרי גלם ים תיכוניים ומקומיים
זהו תהליך שהחל כבר בארץ וגם במקומות אחרים בעולם
מה הכי ריגש אותך השנה?
הפתיחה של מסעדת רוקה בה אני יוצר בימים אלו
למי אתה הכי אוהב לבשל?
לבת שלי הקטנה השף רונן דברת בלוך
מסעדת לורנס - מסעדת השף של מלון הספא ויטאליס של ארמונות הרודס באילת
מסעדת ג'ולסון - מסעדת השף בטיילת הרודס באילת
בימים אלו פתח השף פטיסרי מפנק של מיני שוקולדים קטנטנים וקינוחים פרי יצירתו בשם גרבו על טיילת הרודס באילת
איך אתה מסכם את שנת 2005 בקולינריה הישראלית?
אני אוהב את היצירה והרבה שנעשתה השנה
נפתחו המון מקומות חדשים ומחדשים וזה נפלא בעיני
מה היית רוצה לראות בשנת 2006?
עוד מסעדות שף איכותיות
מה אתה צופה שיתרחש בקולינריה הישראלית?
אני צופה פתיחה של מגה מסעדות שף יוקרתיות, בעיקר באזור המרכז
מה הכי ריגש אותך השנה?
הפתיחה של מסעדת ג'ולסון בה אני יוצר תפריט קולינרי אישי
למי אתה הכי אוהב לבשל?
לאישתי
שף אבי ביטון, אדורה:
איך אתה מסכם את שנת 2005 בקולינריה הישראלית?
שנת 2006 היתה המשך של תנופה קולינרית שקיימת בארץ בשנים האחרונות
לטעמי אנו מגישים קולינריה ברמות שניתן למצוא במעט מאוד מבירות העולם
ובעיקר - יש פה הרבה יצירה אידיבידואלית של שפים מוכשרים מה היית רוצה לראות בשנת 2006?
עוד מסעדות איכותיות ולא רק בתל-אביב אלא בכל רחבי הארץ
מה אתה צופה שיתרחש בקולינריה הישראלית?
אני מאמין שיקרו עוד המון דברים קשה לחזות מה אבל אני משוכנע שזה יהיה מרגש
מה הכי ריגש אותך השנה?
הפתיחה של מסעדת אדורה כמובן למי אתה הכי אוהב לבשל?
לנשים יפות
השף אביב משה
השף של מסעדת מסה היוקרתית שנפתחה לפני שנה והגיעה לצמרת המסעדות בישראל תוך כמה חודשי פעילות איך אתה מסכם את שנת 2005 בקולינריה הישראלית?
הקולינריה הישראלית בשנה האחרונה הוכיחה שיש פה המון אנשים מוכשרים שרוצים ליצור וקהל שרוצה לטעום ולהכיר טעמים, ניחוחות ומראות חדשים
מה היית רוצה לראות בשנת 2006?
עוד מסעדות שף שנותנות מקום ליצירה
מה אתה צופה שיתרחש בקולינריה הישראלית?
חזרה למטבחי שף
מה הכי ריגש אותך השנה? הפתיחה של מסעדת מסה
אינני יכול להסביר את ההתרגשות של פתיחת מסעדה, תגובות הקהל, היצירה, גיבוש הצוות ועוד המון דברים מרגשים
איזה שפים עולמיים מוערכים על ידך?
ג'יל מרטן, אלן דוקאס, ז'ואל רובושון ורבים אחרים
למי אתה הכי אוהב לבשל?
לכולם, אני אוהב לבשל לאנשים.