המטבח היפני הפך זה מכבר לאורח רצוי בישראל, וכולנו למדנו לחבב את הטעמים המיוחדים שלו ואף להתלהב מהם. מי שרוצה ליהנות מסושי ועוד מוזמן להגיע ל"סושי אנד מור" - או להזמין את המסעדה אליו, בין אם במשלוח ובין אם במסגרת שירותי הקייטרינג שהיא מציעה.
הוא מגולגל, הוא צבעוני והוא יכול להיות גם צמחוני. כדי לאכול רול איכותי של סושי, לא צריך ללמוד חמש שנים חיתוך דג ביפן וגם לא צריך דיפלומה. הנה חמש הצעות למסעדות המציעות שלל אפשרויות לסושי. אז איך אתם אוהבים את הסושי שלכם?