גדרה לא ידועה כיעד קולינרי מוכר אך בשביל נתח בשר טוב, יונתן שטרנברג מוכן לנסוע רחוק. הפעם הוא מבקר בפרה פרה, מסעדת בשרים שהיא המשך טבעי של קצבייה בעלת אותו שם בצומת כנות.
"מנה שהכי משדרת מסעדת בשר: סטייק אנטריקוט על העצם. 600 גרם של עונג אמיתי, שחום ועסיסי מבחוץ ווורדרד מבפנים, אפילו אדום קרוב לעצם. הסטייק מגיע בלי רטבים: ככה אוכלים בשר איכותי, בלי שום דבר שיסתיר את הטעם..." גיא סופר-זמרני, קרניבור מושבע, מגלה פנינה מיוחדת במושבת הבילויים, ששווה להגיע אליה במיוחד. לאלה שמחפשים סטייק רציני ועסיסי, פרה פרה גדרה, היא המקום בשבילכם