בצל ירוק, מוסד וחלק אינטגרלי מטיילת וממדרחוב נתניה, מציעה תפריט חלבי ומגוון הכולל ארוחות בוקר עשירות, דגים טריים, פסטות, פיצות, לחמים, מאפים טריים וקינוחים מפורסמים. בשעת צהריים מומלץ לאכול את הארוחה העסקית
בימים חורפיים, גלי הים נכנעים לרוחות שעושות בהם שמות. אחרי הליכה נעימה לאורך הטיילת או החוף תוך צפייה במחזה המרהיב, כדאי להיכנס למסעדות הנמצאות בקרבת הים ולהמשיך לספוג את אווירת החורף הצונן גם כשאתם אוכלים
לעיקריות חלקנו מנה מצויינת של פילה דג בס מטוגן שהוגש עם רוטב מעולה (למדתי כבר מזמן שחמאה, יין לבן, שום ולימון לא מסוגלים להניב יחד שום דבר שאינו משובח)..." אדוה גן סתיו וחברתה חולקות את כל המנות בבצל ירוק
בחג סוכות, המסורת היהודית היא ממש לגור בסוכה, לא רק למשך שעה, אלא מגורים קבועים: אוכלים, שותים ואף ישנים בה, לזכר הסוכות בהן ישבו בני ישראל במדבר. אז אם כבר מבלים בסוכה, אולי כדאי שהיא תהיה בתוך מסעדה טובה?
''הזמנתי רביולי בטטה ברוטב שמנת. הרביולי (המשולשים!) היו עצומים, כפולים מהגודל של רביולי רגיל, ובכל אחד מהם חיכתה לי המון בטטה טעימה, בעשבי תיבול...''. עבור דניאל לוין, חו''ל זה פה ממש ממול. בבית הקפה בצל ירוק שבנתניה