''הכבדים האלה היו אחד המעדנים הטעימים ביותר בהם נתקלתי. הם היו רכים ועסיסיים, שמנוניים ונפלאים. לא היה דמיון בינם לבין מנת הכבדים הרגילה המוגשת ברוב המסעדות...'' עיינה גל גילתה במקרה דרך המובילה לדרך המשי
''אני מחסלת את קערת האושפלאו, שמצליח להיות עסיסי אך לא שמן, עם גרגרי אורז, המון רצועות גזר נימוחות ומלאות טעם ופיסות גדולות של בשר שוק בקר...''. שפרה צח ובעלה התלבטו בשאלה: מהי גולת הכותרת של הארוחה במסעדת דרך המשי
על דרך המסחר העתיקה דרך המשי נסחרו לא רק בדים, בשמים ואבני חן– אלא גם סודות קולינריים. השף ישראל אהרוני מסביר מה הקשר בין פסטה לדים-סאם, ומחלק מתכונים רלוונטיים, בשתי סדנאות מיוחדות שיערכו בסניפי לגעת באוכל