הראל אזיקרי, שף עד הבית ובעל הקייטרינג מטבח בוטיק, נזכר בלביבות הלבן שהכין למשפחתו בגיל 7, מספר על הקריירה שזנח לטובת המטבח, מתוודה על אהבתו לשום ולבצק, ומספק מתכון למג'דרה קינואה ועדשים ירוקות
כבר עברו הימים שבהם ציפינו לקבל באירוע בורקסים חיוורים, רבע עוף, פסטלים מטוגנים ממולאים בתפודים וחתיכות ורדרדות של דג מלוח. במקביל לאוכל במסעדות, גם שרותי הקייטרינג השתדרגו, ולצד קייטרינג גורמה, תוכלו להזמין היום לאירוע שלכם לא מעט קייטרינג נושאי. כמו למשל....