נוסעים צפונה בשבועות, מטיילים בין הרים ובין גבעות, נושמים אוויר, ובדרך עוצרים במסעדה. במושבוצ מכינים לכם סופלה גבינות, אצל אדלה מבשלים אוכל מקומי, בתאי צ'ין סוחטים מיץ, ובחוות התבלינים - פסטיבל קולעים
אל תתנו לגשם הקל לתעתע בכם: אנחנו נמצאים בעיצומה של עונת טיולים מרהיבה. הצפון יפהפה, הדרום עדיין חמים, והארץ כולה שופעת מסלולים. ובין כל אלו, אם בערב כל מה שאתם צריכים הוא בירה מהחבית, יש לנו כמה רעיונות בשבילכם
אורלי פרש-אזולאי ("זמן איכות עם החמות הוא חובה") מבלה ערב במסעדה האסייתית תאי צ'ין שבטבעון. במסעדת תאי צ'ין משתלבים המטבח היפני, הסיני והתאילנדי באופנים מעניינים וייחודיים, כמו גם הכלה והחמות
מרגישים דחף היסטרי לאכול סושי ובמקרה אתם באזור הצפון? נזכרים בטיול לתאילנד ונתקפים געגועים עזים לאוכל אסיאתי אותנטי? אספנו עבורכם ארבע מסעדות מחלקה הצפוני של מדינת ישראל, המציעות תפריט סושי עשיר ומשובח