פעם אוכל של אירוע הסתכם בפלטת מטגנים, חזה עוף ודג מלוח. היום העושר והמגוון אינסופיים כמעט, וניתן למצוא באירועים אוכל שמתאים לכל חיך, לכל טעם, לכל מגבלה ולכל תקציב. לרגל עונת החתונות, הנה ארבעה שרותי קייטרינג ייחודיים
הנה כמה דברים מפתיעים על קלאודיו ספוזניק, השף והבעלים של קייטרינג ''אסאדו גורמה'': הוא עלה לארץ לבד בגיל 18 ומיד ידע שיחיה פה את חייו; הוא עוסק במקצוע מאז מלאו לו 12; ולפני שנה נסע במיוחד לקובה להביא אביזרים לאירועי הקייטרינג הדרום-אמריקאיים שלו. שאלון עם בשר