אנחנו מכורים אליהם, לא יכולים לחיות בלעדיהם וחייבים אותם גם בשעות לא שגרתיות. נכון, הכוונה למתוקים. דואט שוקולד ותפוז, עוגת שוקולד אספרסו, טרפלס ברולה, טרפלס פחזניות ועוד.. .ארבע קונדיטוריות, המון מתוקים
אולי הפעם נתחיל דווקא מהסוף, נוותר על המנה הראשונה והעיקרית ונגיע ישר לקינוח? חשוב להודות שזוהי בעצם הסיבה העיקרית שלשמה מגיעים למסעדה. תותים בשמנת ושוקולד לבן, סופלה עם הר שוקולד חם והרשימה עוד ארוכה ומתוקה...
למי שמחפש קלאסיקה בלתי מתפשרת גם בארוחה העסקית שלו, מומלץ לנסות את מסעדת שה רומי. המסעדה מציעה אווירה פריזאית, תפריט אותנטי וארוחות עסקיות משובחות, הכוללות מנה ראשונה ושתייה במחיר המנה העיקרית, הנע בין 36 ל-69 ₪