''הצלעות היו רכות, עשירות בטעם וניכר שהן טריות מאוד. לצד המנה שלי הוצע רוטב פלפלת שהשלים את הטעם השומני של הצלעות והדגיש את ניחוח העישון על הגריל. נועם טרף את סטייק האנטריקוט...'' דניאל לוין הולך עד הסוף בצל הים
בפסח הים מתחיל לקרוא לנו לשבת על חופיו. בדיוק בזמן הזה, שיא האביב ורגע לפני הקיץ בו מתמלאות גם חנויות הדגים בקונים, לפני ליל הסדר נעשה אנחנו קצת סדר בדגים. בחרנו במנות שהמוטו שלהן זו טריות מירבית, מינימום מאמץ וריח של ים אינסופי