"בכניסה למזכרת בתיה, מסעדה ששמה מעיד על אופייה ועל אופי בעליה. כמו האוכל שטעמו ומרקמו נדירים בטיבם, כך גם בעליה אינו עוד בעל מסעדה או שף, ואם תרצו ויהיה לו זמן, הוא גם איש שיחה מצוין..." שיר כידן על פרי מגדים
''עגל החלב היה משובח ורוטב הפלפל מצוין. הברווז, שנכנע בקלות למגע המזלג, נטבל ברוטב תפוזים מתקתק ומריר, שמשלים את התמונה (המופלאה גם בלעדיו)...''. מצב רוחה השפוף של אדווה גן סתיו השתפר ללא היכר אחרי סבב טעימות בפרי מגדים
לארוחה בפרי מגדים צריך להקדיש ערב שלם, להתרווח, להזמין יין טוב מתוך התפריט ולתת למנות לזרום לשולחן. החוויה מהממת וניתן להגדיר אותה כלונה פארק לגרגרנים. איציק, הבעלים של פרי מגדים והשף הראשי, מבין מאד ביין, וישמח לייעץ, להסביר ולהתאים את היין המוצלח ביותר לאוכל.