ניר צוק בקרחנה תנ''כית לרגל חג הביכורים, הופך את שבעת המינים לשבעת המעדנים בארוחת דגוסטסיון בת שבע מנות. בטור שלו לשבועות תמצאו הוראות להקמת תפאורת חג מושלמת, תפריט דגוסטסיון ומתכונים
ניר צוק, השף של מסעדות קורדליה, ביסטרו נועה והג'אפה בר ביפו מביא את משנתו הקולינרית לחג החנוכה, שיותר מכל דבר אחר משכנעת בטעמה הטוב
ניר צוק, השף של מסעדות קורדליה, נועה ביסטרו וג'אפה בר ביפו, מתמחה ביצירת אווירה רומנטית. המסעדות שלו נראות כמו טירות עתיקות והאוכל לוקח את החיך למסע של ריגושים. לרגל החג, ביקשנו ממנו להרכיב תפריט אוהבים מנצח ולצרף לו מתכונים. חג אהבה טעים!