"גלילות פרגית במילוי מתקתק של פיסטוק שעמי (דמשקאי) וקשיו המנוגד לטעמו של הסטייק יצרו חוויה מיוחדת לחיך שאף הוכתרה כמנה המנצחת מבחינתנו..." חמושה בבן הזוג, הגיעה יפית שבחון-שרף לביקור במסעדת פאשה, טורקית אותנטית וכשרה בלב תל אביב, ויצאה עם חיוך ענק
"על הכף מעמיסים עגבנייה מהסלט המתובל בטוב טעם, מוסיפים אורז מהאושפלוב וחתיכת בשר וישר לפה כי הכי טעים שזה חם..." יפית שבחון-שרף מגלה את רזי המטבח הבוכרי האותנטי במסעדת רפאל גריל בר במבואות תל אביב-יפו. נרשמה התמכרות לז'אנר