הסלט הירושלמי הוא תעלומה. לא אצליח להסביר כיצד סלט פשוט יחסית, שבו הירקות קצוצים דק עם נענע, פטרוזיליה, צנוברים ובצל ירוק, יכול להיות מדויק כל-כך בטעמו...'' אמיר בן נעים גילה את תמצית הפיוז'ן בקפה-מסעדה לבן בסינמטק
''לפתיחת הארוחה הוגש לנו לחם ביתי, לצד חמאה וממרחי טפנד, עגבניות מיובשות ופסטו. אחר-כך החלו לפקוד את שולחננו המנות הראשונות: סינטה כבושה עם בלסמי שמן זית וגבינת פרמז'ן, לצד משולשי פן-דה-מי נפלאים, שרימפס מוֹחיטוֹ ברוטב רום, נענע, לימון ושום, וחציל צלוי עם קרם טחינה. פשוט כיף!''. אמיר בן נעים התמוגג מהסגנון הייחודי של מסעדת אגואה הירושלמית