מסעדת פונדק הצלבנים בקיסריה משלבת מטבח איכותי ומוקפד, במסעדה תהנו ממטבח גורמה המשלב באופן מושלם בין מטבח ישראלי עדכני, מנות קלאסיות והרבה הרבה ים. ניתן לקיים במקום אירועים של עד 150 וכן ישנה אפשרות לאירועי בוטיק, וארוחות משפחתיות בחדר פרטי מפואר, והכל עם נוף לים ולשקיעות היפות בישראל.
מסעדת בשרים משפחתית הקיימת מאז 1973.
פונדק ורדה מציע תבשילים ביתיים אותנטיים.
פופינה - מסעדה צעירה במבנה עתיק בשכונת נווה צדק בתל אביב. השף אוראל קמחי ושותפו המסעדן אמיר תורג'מן הגיעו מירושלים ועברו דרך מסעדות טובות בארץ ובעולם. במטבח של פופינה מייצר קמחי מנות מדויקות ברמה גבוהה, וגם מבשר בשורה קולינרית: תפריט המחולק לקטגוריות לא מסורתיות, על פי שיטת הבישול - כבישה, אידוי, אפייה, בישול איטי וצלייה: בקטגוריית הכבישה – פרוסות סינטה כבושה ורוקט עם סלק מוחמץ, ריקוטה, גרעיני דלעת מסוכרים וויניגרט בלסמי דבש. בקטגוריית האידוי – המבורגר שרימפס בלחמנייה מאודה עם איולי יוזו, חסה פריכה ובצל סגול מוחמץ. בקטגוריית האפייה – פיצה שחורה עם קרם גבינת עזים, שרימפס קצוצים, סקאלופס, טימין ושמן צ'ילי אדום. בקטגוריית הצלייה – פילה מוסר ים צלוי עם פטוצ'יני ארטישוק, קציפת עגבניות וציר עוף שחום. ובקטגוריית הבישול האיטי – לחי עגל בבישול ארוך על פולנטה קריספית וקולי עגבניות. אל כל אחת מהקטגוריות מצטרפים קוקטיילים יצירתיים כמו גיבסון זעפרן עם בצלצלים כבושים תחת "כבישה", וגם קינוחים כמו עוגת מסקרפונה מאודה עם תותים במשרה, גבינה וקציפת פירות יער. העיצוב של פופינה מתכתב עם סביבתה של המסעדה, והוא מאופיין בקווים נקיים, ויטראז'ים בסגנון רטרו, גינה ירוקה וקירות אבן. משמעות השם פופינה היא מטבח בלטינית, וכך מוזמנים הסועדים במסעדה לדיאלוג עם השף והצוות המקצועי ששוקדים על המנות היצירתיות במטבח הפתוח של המסעדה, לבה הפועם ומרכז ההתרחשות. העשייה והעיצוב המקורי, יחד עם חומרי הגלם המשובחים, מייצרים חוויה קולינרית שלמה ומיוחדת.
מסעדת פורנלו ("התנור הקטן" באיטלקית) מציעה מגוון מאכלים מסורתיים. ארוחות בוקר מפנקות, ארוחות צהריים וערב חלביות וצמחוניות. טעימה מהמנות של פורנלו מייצרת תחושה של קפיצה קטנה לאיטליה, ועם זאת נגיעה ים תיכונית. העיצוב המיוחד של המקום משרה אווירה קסומה ומיוחדת.