אסנת סדן מפליאה בפיסול ב''חימר מתוק'' ומחלקת טיפים לכל דיכפין. כך תרכיבו לילדים סלסילת פירות מקורית לשבועות
במסגרת הפרויקט ''כיופים טעימים'' שמיועד לאנשי חינוך ולכל מי שאוהב לעבוד עם ילדים, מלמדת אסנת סדן לבשל עם ילדים בשיטת האינטליגנציות המרובות. להכניס חומרים לקערה וללמוד חשבון, ליצור צורות וללמוד הנדסה ולהדליק את האש וללמוד פיסיקה, כימיה וביולוגיה. שיעור ראשון בתמונות
החגים מאחורינו ושגרה ארוכה ומייגעת לפנינו. איך שוברים אותה? הנה כמה רעיונות לסדנאות בישול שיזרימו בכם דם חדש. לא לבשלנים בלבד.
הקורס מיועד למורות, גננות, אנשי חינוך ונשים שאוהבות ילדים ורוצות ללמד אותם בדרך אחרת תוך כדי שאיפה לעצמאות כלכלית, פחות שעות מחוץ לבית ורוצות להביא לידי ביטוי את היצירתיות והעצמאות שלהן.
כשמתחיל החורף והפומלות הראשונות יוצאות לשוק, הפומליות בעץ שלנו מבשילות, והמטבח הופך למפעל קטן לקליפות מסוכרות. רק כשאין לי קליפות במקפיא המפעל עוצר למספר ימים.
פיסלנו כלי רכב בפינה של פיסול בירקות, הכנו עוגיות עם זיגוג סוכריה לב אדום , סובבנו סביבונים שהכנו ממטבעות שוקולד , בנינו פירמידות מקיסמים מודבקים בטופי חם...אבל הכי אהבנו את פינת הפיסול בבצק סוכר.
חוץ מלאכול סופגניות, תדעו שילדים נהנים מאוד לקשט אותן. כחלק מפעילויות החנוכה תוכלו לארגן לילדים הפרטיים שלכם, בשיתוף עם ילדי השכנים סדנת קישוט סופגניות
בכל תחנה מספיק להראות לילדים דוגמה אחת, והדמיון שלהם יקח אותם למקומות שלא נותר לנו אלא לקנא בהם.