מחלבה בטל שחר המציעה ארוחת בוקר, יינות, בירות, גבינות, לחם, מטבלים ועוד. בנוסף, מוזמנים לסדנאות להכנת גבינה.
חנות גבינות. ניתן לעשות צלחות גבינות ולשבת בנוף הפסטורלי והמושבי עם הכבשים והחיות שבמשק. מקום מאורגן ומסודר עם שולחנות.
בחווה מתקיימים זה בצד זה, יקב בוטיק עין נשוט, מגבנה מחלב עיזים "נועם" ומסעדה. בחווה מקיימים סיורים וסדנאות למבוגרים, נוער וילדים, בהכנת לחם, שמן זית, יין וגבינות. במסעדה שבחווה יש 60 מקומות ועוד 60 מקומות בגנים הפורחים לימות הקיץ. בסיס החומרים מורכבים מתוצרים שמגדלים בחווה, יין, גבינות, תבלינים , ירקות (בחלק מהשנה), לחם, ריבות וכו'.
מחלבת צאן שמתמחה בייצור גבינות. במקום ניתן להזמין פלטת גבינות שמוגשות עם לחם ויין או ארוחת בוקר מפנקת.
במסעדה חנן הגבן מייצר גבינות בוטיק מחלב עיזים, בקר וכבשים בשיטות מסורתיות. במגבנה הגבינות מיוצרות ללא חומרים משמרים, מייצבים, תוספות טעם ואבקות חלב. החלב נחלב מידי יום ברפת ודיר עם פיקוח צמוד. טריות החלב והטאץ' האישי מבטיחים טעם ואיכות לגבינות השונות.
אנו במחלבת בארי מייצרים גבינות בוטיק בעבודת יד ושיטות מסורתיות. הגבינות שלנו עשויות חלב בקר מלא עשיר ואיכותי, המגיע מרפת בנגב הצפון מערבי.
מחלבת דשן הינה המחלבה של הרב החלבן. בחנות המפעל מוצרים ייחודיים מתוצרת המפעל וגבינות גורמה איכותיות.
מחלבת צאלה הממוקמת בצמוד למושב עין הבשור, מעניק חוויה לכל המשפחה שכוללת סיורים במחלבה עצמה וכמובן שיש לאורחים אופציה לאכול את הגבינות הטריות והטעימות ישירות מהרפת.
מחלבה הממוקמת בלוטם. מבחר עשיר של גבינות, מתוקים, לחמים ועוד.
יצור הגבינות מתבצע בציוד חדיש, בשיטות מסורתיות כנהוג במחלבות קטנות באירופה, תוך הקפדה על תהליכי יצור מבוקרים. במחלבה מעבדים חלב עזים, כבשים ובקר ומייצרים כ-25 סוגי גבינות איכותיות וייחודיות: קשות, חצי קשות בשלות, גבינות עובשים וכמובן גבינות רכות ויוגורטים. בצמוד למחלבה חנות המוכרת את מוצרי המחלבה, המבקרים במקום אף יכולים לצפות בחליבת הפרות.
בית קפה גלריה בייתי ונחמד, שלל מנות מתוקות לצד מאפים מלוחים וארוחות בוקר.