ניקי רוז הינו ביסטרו בר בצפון תל אביב.
בדיזנגוף בת"א, תוכלו למצוא מקום המחבר בין כל הנישות- דרינק, בית קפה ומסעדה. ארוחות מעולות ולא יקרות לשעות הצהריים או הערב.
מסעדת נסיס שנמצאת מול אגם יפיפייה היא מסעדת ים תיכונית, שאורחיה לא באים רק לאכול אלא גם להנות מהמוזיקה הים תיכונית ומהאווירה המיוחדת שהמקום יוצר. יחד עם התפריט הים התיכוני והמוזיקה ברקע אפשר לעצום את העיינים ולחשוב שנמצאים ביוון.
מסעדת SALT משלבת חוויה קולינרית, אוירה קלילה וצעירה, ומלווה בליין מוזיקלי מוקפד. המסעדה מציעה מגוון של ארוחות בוקר מפנקות, תפריט עסקיות, ותפריט ערב המלווה בתפריט יין רחב וקוקטיילים יצירתיים. המסעדה מעוצבת באלמנטים ים תיכוניים ומשקיפה על נוף ים מרהיב.
סומסה מעוצבת באופן מקבל-פנים עם גופי תאורה מרשימים, מרוהטת בכורסאות עץ נוחות ובשולחנות סעודה מרווחים. ליד הבר של המסעדה מקומות ישיבה נוספים, ובחדר הפרטי – אפשרות לערוך אירועים סגורים.
מסעדה גאורגית כשרה בטיילת בת ים. בתפריט ניתן למצוא בשרים, דגים, סלטים, מנות ראשונות, מנות גאורגיות אתניות, מנות ילדים ועוד.
מסעדת דגים ופירות ים חדשה ברמת החייל, השואבת השראה מאגדת "הזקן והים"
בר מסעדה ים תיכוני הממוקם ביפו ומציע מנות טריות, צבעוניות ועשירות.
פופינה - מסעדה צעירה במבנה עתיק בשכונת נווה צדק בתל אביב. השף אוראל קמחי ושותפו המסעדן אמיר תורג'מן הגיעו מירושלים ועברו דרך מסעדות טובות בארץ ובעולם. במטבח של פופינה מייצר קמחי מנות מדויקות ברמה גבוהה, וגם מבשר בשורה קולינרית: תפריט המחולק לקטגוריות לא מסורתיות, על פי שיטת הבישול - כבישה, אידוי, אפייה, בישול איטי וצלייה: בקטגוריית הכבישה – פרוסות סינטה כבושה ורוקט עם סלק מוחמץ, ריקוטה, גרעיני דלעת מסוכרים וויניגרט בלסמי דבש. בקטגוריית האידוי – המבורגר שרימפס בלחמנייה מאודה עם איולי יוזו, חסה פריכה ובצל סגול מוחמץ. בקטגוריית האפייה – פיצה שחורה עם קרם גבינת עזים, שרימפס קצוצים, סקאלופס, טימין ושמן צ'ילי אדום. בקטגוריית הצלייה – פילה מוסר ים צלוי עם פטוצ'יני ארטישוק, קציפת עגבניות וציר עוף שחום. ובקטגוריית הבישול האיטי – לחי עגל בבישול ארוך על פולנטה קריספית וקולי עגבניות. אל כל אחת מהקטגוריות מצטרפים קוקטיילים יצירתיים כמו גיבסון זעפרן עם בצלצלים כבושים תחת "כבישה", וגם קינוחים כמו עוגת מסקרפונה מאודה עם תותים במשרה, גבינה וקציפת פירות יער. העיצוב של פופינה מתכתב עם סביבתה של המסעדה, והוא מאופיין בקווים נקיים, ויטראז'ים בסגנון רטרו, גינה ירוקה וקירות אבן. משמעות השם פופינה היא מטבח בלטינית, וכך מוזמנים הסועדים במסעדה לדיאלוג עם השף והצוות המקצועי ששוקדים על המנות היצירתיות במטבח הפתוח של המסעדה, לבה הפועם ומרכז ההתרחשות. העשייה והעיצוב המקורי, יחד עם חומרי הגלם המשובחים, מייצרים חוויה קולינרית שלמה ומיוחדת.
פורטונה דל מר הינה מסעדה בר הממוקמת במרינה תל אביב סמוך למלון קרלטון. במסעדה מוגש מטבח ים תיכוני מוקפד באווירה אינטימית כשברקע השקיעות של תל אביב. מסעדת פורטונה דל מאר מתמחה במזטים מסוגים שונים, פסטות מעולות ומבחר בשרים ופירות ים, ופוקצ'ה הנאפית בתנור אבן.
מסעדה המציעה תפריט עשיר ומגוון המורכב ממנות ים תיכוניות בשילוב מנות קלאסיות אירופאיות ותפריט סושי איכותי.