11/04/2013
מהם רכיבי המנה הישראלית? דגים, חצילים ומעורב. וצורת ההגשה? קיבוץ גלויות. כתבי 2eat נותנים לנו שיעור ...
26/04/2012
יום העצמאות, הלא הוא חג המנפנפים, הזכיר לנו שעונת הציד מתחילה, ולכן אספנו בשבילכם הצעות לארוחות במסע...
25/11/2011
כל סוגי הבשר שאי פעם רציתם לאכול: הפרות, הכבשים, הפרגיות, האיברים הפנימיים שלהן, וגם עוד כמה קצת פחו...
28/09/2011
כדי שיהיה גם טעים בחגים: הכנו לכם רשימת מסעדות מומלצות מצפון ועד דרום – ליד השוק או מול נוף הררי, במ...
22/07/2011
יש חומוס, יש קבאב, יש מקלובה, יש מוסחן ויש בקלאווה - כל המאכלים שאנחנו הכי אוהבים לאהוב. אספנו בשביל...
05/05/2011
לרגל יום העצמאות אנחנו נזכרים בסממני הישראליות שלנו. בין הקיבוץ לשוק, בין האימא הטריפוליטאית למערכת ...
30/07/2009
''על טס גדול הונחו אחר כבוד צלעות כבש, קבב על מקלות קינמון וטבעות פילה של טלה. את המנה ליוו בצל ועגב...
23/04/2009
היום שאחרי חגיגות יום העצמאות הוא תמיד היום הכי עמוס בישראלים המקיימים את מצוות הנפנוף, הספורט הלאומ...
10/10/2008
''למערכה השנייה מתייצבים שניים, קערת חסילונים יוקרתית ופלאפל בטחינה. אלה ואלה נעלמים מהצלחות כמעט בר...
מוקד הזמנת אירועים במסעדות
הזמן שולחן ללה שוק
התקשר ללה שוק