תשכחו מכל מה שחשבתם על רחובות! יצאנו לבדוק על מה כל המהומה והופתענו לגלות שבשקט בשקט נפתחות פה בקצב מסעדות חדשות לצד מסעדות וותיקות ומיתולוגיות.
"ספרינג רול מטוגן, קראנצ'י מבחוץ ורך מבפנים, טובל באותו רוטב טריאקי מתקתק, שנגמר מהר מידי. לצידו, צ'יז רול מטוגן, עם סלמון וגבינת מוצרלה שהעניקה לו רכות גבינתית מפתיעה..." הפינה האסייתית הקסומה ברחובות, ג'פניקה, חוגגת שנתיים, מה שהביא את גיא סופר-זמרני לבדוק מקרוב את תפריט הטעימות. לעוד הרבה שנים קולינריות מרתקות!
אנחנו מכירים אותה כעיר המדע, עם מוסדות בולטים כמו הפקולטה לחקלאות ומכון ויצמן, אבל בשקט בשקט מתקיימת ברחובות סצנה קולינרית חיה ובועטת הכוללת מסעדת בשר שהפכה למוסד קולינרי מוביל, אוכל אסייתי אותנטי, מסעדה איטלקית המתאימה לבילוי משפחתי וברים תוססים לשעות הקטנות של הלילה. יצאנו לסיור קולינרי ברחובות וחזרנו על רשימה של מסעדות מומלצות ברחובות כדי שתדעו בדיוק לאן ללכת בפעם הבאה שתגיעו לעיר
"לקחנו מקאו פירות ים – אטריות אודון מוקפצות בקארי ירוק וחלב קוקוס, עם שרימפס, קלמארי וברוקולי נגיסים, פטריות שמפיניון, בצל ירוק, בזיליקום וכוסברה, שביחד עם הקארי נותנים למנה טעמים "ירוקים" מאוד, ובשביל הקראנץ' - בוטנים קלויים..." גיא סופר-זמרני מגלה שלא חייב לטוס אלפי קילומטרים בשביל להנות מהטעמים, מהצבעים ומהניחוחות של המזרח הרחוק - ג'פניקה, בפארק המדע ברחובות, היא פינה אסייתית קסומה ומרתקת