"בקינוחים של די רסטורנט מצאנו את שביל הזהב בין המטבח הקלאסי למקומי. ואם חושבים על זה, לשילוב של הקלאסי עם הפתיחות ל'כאן ועכשיו' בדי רסטורנט יש גם מסר לחיים. בעיקר ביום הולדת..." שפרה צח על די רסטורנט תל אביב
''בחרנו בקציצות אנטרקוט עם עלי מנגולד וגרגרי חומוס, בציר בקר. המנה הוגשה במחבת ברזל עמוקה, והכילה שילוב מוצלח של רכיבים וטעמים, שציר הבקר מחבר ביניהם...'' אדם בר ביקר ב D-Restaurant והרגיש כמו איש העולם הגדול
''פילה סלמון ברוטב חלב קוקוס, צלפים וחרדל, היה רך וטעמו כה משובח, שהשתלבותו עם חלב הקוקוס הזכיר לי מאוד טעם של שמנת, ובכך הפך את המנה לחוויה עילאית...''. ריקי אלעזר התענגה על כל ביס במסעדת לה רג'אנס הכשרה שבתל אביב
''מנה של נתחי דג ים נא, חצילים כבושים ושמן פלפלים לימוני, הייתה יפה כמו ציור: פרוסות דג מוסר, שבזקו עליהן מלח גס, ושני חצילים כבושים, שנראו כמו אגסים ביין, וטעמם חמצמץ. מסביב לקולאז' הצבעוני צוירה מסגרת כתומה, היא שמן הפלפלים, שהוסיפה טעם לכל מה שהערמנו על המזלג...''. אדם בר סעד במסעדת לה רג'אנס בתל אביב, והרגיש כמו בחו''ל