חג הפסח שמתקרב עלינו מעורר באופן אינסטנקטיבי את הטעמים המזרח אירופיים בבלוטות, מה שמתבטא בתחושת כבד קצוץ על הלשון. אספנו בשבילכם המלצות למסעדות יהודיות, שבהן אתם כמובן מוזמנים לאכול כל השנה, לא צריך לחכות לפסח
רוצים לעשות לעצמכם חיים קלים? יש לא מעט בשלנים ובשלניות מומחים שמוכנים לעשות את העבודה בשבילכם, והמחיר עבור התענוג לא בשמיים. מהגפילטע פיש של קיטון, דרך צלי הבקר של המסעדה היהודית מבית קינג דיויד ועד החריימה של גואטה.
כאשר אתם רעבים לאוכל ולא לאיזה סלט יאפי מוקפץ, 'קיטון' תספק לכם מזון אמיתי של בית יהודי מזרח-אירופאי, חם ואוהב, אוכל של גלות, 'אוכל של געגוע', כפי שהיטיבה לנסח זאת, רסקין עצמה.
אין כמו גשמים טובים כדי להחזיר אותנו לצלחת מרק....עם קרעפלך. הקור והגשמים הם הזדמנות מצוינת לפסוע אל המסעדות היהודיות הפזורות בתל אביב ולהזמין בנחת כבד קצוץ, גולש רך ומזמין, חמין שחום וקומפוט לקינוח. סקירה רגעית של הטובות במסעדות היהודיות בעיר. פרויקט חורף