"חלקנו פריקסה בטטה ורביולו סלק. הפריקסה התגלתה כמנה מפתיעה ונהדרת. הבטטה המתוקה והנימוחה, האפויה בתנור לבנים, הגיעה במילוי לא שגרתי של סלט טונה עם לימון כבוש, איולי טונה, פסטו וביצה רכה. וכל הכיף הזה, כמה שנשמע לנו מוזר בהתחלה, התחבר לביס מענג בפה...". ליאור פנחסי יצא לדייט קסום בקפה יפו שבשוק הפשפשים, ונהנה מחיבור בין קולינריה משובחת, אווירה משפחתית וחברה טובה. אז מתי הדייט הבא?
"על הר של ירקות נחה לה כמות נדיבה של גבינת חלומי מטוגנת, ניוקי מטוגנים שנתנו טוויסט מעניין למנה ותערובת ג'עלה – אגוזים וגרעינים מומלחים. זה היה מעוצב כל כך יפה שקצת כאב לנעוץ את המזלג הראשון..." גיא סופר-זמרני מגיע לקפה קפה אשקלון ומגלה עד כמה האוכל טעים
"הפטריות הגיעו כשהן מסודרות בשורה על מצע של רוטב שמנת וכורכום צהבהב וחם כשסביבן עגבניות שרי חתוכות. ביס אחד והתמכרנו..." גיל ח' עמית מגלה את הקסם שריסטרטו, בית קפה שכונתי וכשר במודיעין
"אצבעות פריכות של ברוקולי ותערובת גבינות, ומעליהן רצועות בצל סגול מקורמל, שילוב מדהים של פריך ונימוח..." ענבל גרזון מגלה בין רחובות ירושלים הצרים את קפה קטמון - בית קפה צמחוני וכשר
"הטוסט שספג את טעמי הגבינה ועלי התרד נמס בפינו וביצת העין התפצחה והגירה צבע כתום עז על המנה ושיוותה לה מראה של יצירת אומנות..." חגית גרוס מתחילה את היום בארוחת בוקר כשרה ומרעננת באספרסו בר פולג (נתניה). וכמובן, לא מוותרת על קפה חזק, איכותי ומעקצץ
"הקיש היה טעים מאוד – בצק טוב, מלית מתקתקה ונדיבה ובכלל השילוב של כרישה ובטטה הוא שילוב נכון כאשר כל אחד מהמרכיבים מחמיא ומדגיש אחד את טעמו של השני..." יונתן שטרנברג מבקר בסניף הראשון בארץ של רשת בתי קפה לונדונית, סויו.
''כמנת פתיחה קיבלנו פטריות ענקיות, ממולאות בפטריות, בטטה, חציל וגבינת פטה, ברוטב שמנת וחרדל דיז'ון. המנה הייתה מדהימה לחלוטין ומעוררת חושים...''. ריקי אלעזר נהנתה מאוכל ייחודי, המוגש במנות נדיבות, בבית הקפה של גידי
הראפ היה טעים מאוד, הבצק המגולגל בשילוב הסלמון והגבינה היה נעים מאוד לחיך ונתן הרגשה מעודנת ולא כבדה לארוחת הבוקר