ראצ'ה אירועים

4 מנות דגים טריים שמזמינות ירידה לחוף


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

             בפסח הים מתחיל לקרוא לנו לשבת על חופיו. בדיוק בזמן הזה, שיא האביב ורגע לפני הקיץ בו מתמלאות גם חנויות הדגים בקונים, לפני ליל הסדר נעשה אנחנו קצת סדר בדגים. בחרנו במנות שהמוטו שלהן זו טריות מירבית, מינימום מאמץ וריח של ים אינסופי

בפסח הים מתחיל לקרוא לנו לשבת על חופיו. בדיוק בזמן הזה, שיא האביב ורגע לפני הקיץ בו מתמלאות גם חנויות הדגים בקונים, לפני ליל הסדר נעשה אנחנו קצת סדר בדגים. בחרנו במנות שהמוטו שלהן זו טריות מירבית, מינימום מאמץ וריח של ים אינסופי.

הזקן והים

במסעדת הזקן והים היפואית, הכינו מנה פשוטה מאוד שהופכת נדירה במסעדות הדגים היא דגי ים מטוגנים. אם עושים אותם נכון, מדגים טריים ובשמן חם וטרי, מתקבל מעדן עסיסי, רך שעולה על התוצאה שמתקבלת מדגים בגריל עשרות מונים. הזקן והים קדם 83,יפו, תל אביב טלפון 03-68186    

מאנטה ריי

חווית הים והדגים האולטימטיבית במנטה ריי, מתעצמת כל עונה מחדש עם תפריט חדשני, כל מנה מחוצפת עוד יותר מקודמתה. החלון הענק פונה למים, ביום זה נפלא ובלילה רומנטי ומרשים, קצת מזטי משובחים, קצת דגים או פירות ים, החוויה האולטימטיבית. ויש גם מתכון. סביצ'ה בורי 2 דגי בורי טריים 1 כוס מיץ לימון 3 יחידות בצל אדום 2 שיני שום מעוכות גרגירי פלפל אדום חריף 3 כפות מלח גס 50 גרם סומאק מעט שמן זית 1 חבילת בצל ירוק מפלטים את הבורי עם העור וחותכים לרצועות ארוכות. מכינים מרינדה ממיץ לימון, פלפל אדום ומלח ומשרים ל-30 דקות. חותכים את הבצל הירוק לרצועות דקות ומערבבים בקערה עם השמן והסומק. מסננים את נתחי הדג מהמרינדה ומוסיפים לקערה של רצועות הבצל. מניחים במקרר לשעתיים. מאנטה ריי עלמה ביץ' 5174773 03  

צל הים

לשבת מול הים, בטיילת היפה זו חגיגה בפני עצמה. דג דניס מטוגן על הטיילת, מול הים טוב לשבת וטוב לארוחות צהריים בימי חול. אין על נוף של ים. צל הים טיילת- הרברט סמואל 76, תל אביב טלפון: 03-5172572 פקס: 03-5101575  

אורי בורי

אורי הוא איש דגים אמיתי, שהולך יום יום מהמסעדה שלו, דרך מנהרות תת קרקעיות לשוק של עכו כדי להיא משם את שיא הטריות, במיוחד בימי סערה בים. אחר כך במסעדה, הוא מטלטל את פירות הים הטריים במחבת עם שום, שמנת ויין, או כל מה שעולה לו בראש באותו רגע במיומנות ובאהבה אין קץ, עם יין ולחם. אורי בורי ההגנה,רחבת המגדלור, עכו טלפון: 04-9552212 פקס: 04-9911198
אירוע חלבי כשר למהדרין - אלתרנתיב קפה מסעדהאירועים בלחם בשר מרינה, הרצליה. עד 200 איש, כשר למהדרין