Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > מסעדות מומלצות> כתבה על מסעדות בשר בצפון

מסעדות בשר בצפון


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

ארזתם את המזוודות והתחלתם את הנסיעה צפונה? במיוחד בשבילכם ריכזנו חמש מסעדות בשר מומלצות באזור כדי שתדעו היכן להנות מנתחי בשר מיושנים, שקדי עגל ממכרים ונתחי קצבים מובחרים - הצפון הוא אם כל הבשר

מיט, חיפה


אם התשוקה לבשר זורמת אצלכם בדם אז תכירו את מיט - מסעדת הבשרים המובילה באזור. מיט מפגישה אתכם עם נתחי בשר מובחרים המטופלים במקצוענות רבה ונצלים לעיני הסועדים לכדי רמת דיוק גבוהה. בתפריט גם פסטות, מדגת הים, סלטים, פירות ים ועוד, אך כמובן, הבשר הוא כאן העיקר. מיט שוכנת במרכז הכרמל בתוך בית חיפאי ותיק ומציעה חוויה קולינרית מענגת לתושבי האזור וכמובן לכל המבקרים העיר. מה בתפריט? באפלו ווינגס, ברוסקטה כבדי עוף, סלט עגל רך מוקפץ, פסטה בתוספת נתחי שרימפס, פלטת פירות ים, אסאדו צלעות, פילה עגל רך במעטפת בצק פריך ועוד הרשימה ארוכה. הזמינו עוד היום מקום למסעדת הבשרים המובילה בחיפה.

אדלינה, קיבוץ כברי


חמש דקות נסיעה מנהריה שוכנת מסעדת אדלינה, אחת מהמסעדות המומלצות בצפון, המשלבת בין מסורת הבישול הגלילית לעושר המטבח הספרדי-קטלוני. חלל המסעדה הוא כפרי יוקרתי ומשתלב באופן הרמוני עם הטבע הירוק שמסביבו, ומהמרפסת ניתן להשקיף אל עבר נופי הגליל הקסומים ושובי הלב. במטבח שוקדים בהפקת מנות מרתקות ומסעירות של בשרים, דגים ופירות ים והכל מוגש עם יינות ישראליים ממיטב קבי בוטיק בארץ. בין הצעות התפריט של אדלינה תוכלו להנות משרימפס עטוף בקאדיף עם וינגרט יוגורט על מצע סלק, סלמון בקראסט עשבי תיבול ושקדים, פילה בקר בגריל ברוטב יין אדום, נתח קצבים, סינטה ובייקון צלויים בגריל ברוטב ציר עוף, שמנת וטרגון, ועוד שלל טעמים מיוחדים.

מוסקט מצפה הימים, ראש פינה


מלון הספא וחוות הבריאות מצפה הימים שבראש פינה, צופה לגולן ולכינרת ומתפרש על פני שטח גדול של משק אורגני, בוסתנים, גינות תבלין, משעולי הליכה, גינות ירק, צמחי מרפא, מחלבה ומשק חי. את מסעדת המלון האלגנטית, מוסקט, מוביל השף רועי דקל, שנכנס לתפקיד לפני שנה, והוא יוצר במקום מנות גורמה משובחות של בשר ודגים, תוך שימוש בצמחי תבלין, ירקות ופירות טריים מהגינה הצמודה למסעדה. מומלץ הזמין מקום מראש למסעדה היוקרתית ולטעום מקרפצ'יו פילה בקר, לשון עגל, קדירת בקר חורפית, ברווז אורגני, טייק עגל מקומי ועוד. מסעדת מוסקט מצפה הימים - המקום המושלם למנוחה, רוגע וסעודה רומנטית איכותית.

האחוזה, עפולה


מחפשים לשלב בין אווירה ישראלית-צפונית-כיפית לבשר איכותי וכשר, האחוזה - היא התשובה. חלל המסעדה מעוצב באופן המאפשר לקיים במקום פגישות עסקיות, ארוחות רומנטיות לצד ארוחות משפחתיות - ניתן להנות מתחושת "ביחד" אך גם מפינות שקטות ואינטימיות. כבר מעל לעשור שהמסעדה מציעה למבקרים בה הזדמנות לבחון מקרוב מנות בשר משובחות, דגים במספר סגנונות הגשה והכל לצד סלטים טריים הנחתכים ומתובלים מידי יום עם המון אהבה. במקום ניתן לקיים אירועים, הרצאות וכנסים עד ארבעים איש והכל בשילוב מטעמי המסעדה. מה בתפריט? מוקפץ תאילנדי בקר, כבד עוף מטוגן ברוטב נפאלי פטריות, פילה דניס בגריל, דואט אנטריקוט וכבד אווז, צלעות כבש ועוד שלל טעמים שיעשו לכם חגיגה בפה.

איסקנדר, ראש פינה


בתוך קומפלקס בנוי עץ יפהפה, ממש על גדות הירדן, אל מול הגולן הירוק והפורח שוכנת לה מסעדת איסקנדר, המזמינה את המבקרים בה לחוויה בשרית-כשרה באווירה כפרית פורחת. הצמידות לאתר הרפטינג בנהר הירדן מאפשר לשלב בין בילוי כיפי וארוחת גורמה מענגת לקול מי הנהר הזורמים. המטבח מתמחה בהכנת בשרים איכותיים, תבשילי קדירה מעוררי תיאבון ודגים טריים. טאבון המסעדה "אחראי" לאספקת מאפים טריים המפיצים ניחוחות ממגנטים לכל עבר. מה כדאי לטעום? קדירת כבש בירקות שורש, טי-בון מולארד, סטייק פילה, אנטריקוט מיושן, צלעות כבש אוריינטלי, פילה אמנון אפוי בתנור ועוד שלל מטעמים שיעשו לכם חשק לעוד ועוד.