מאפי הבוקר הטובים ביותר


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

מאפי הבוקר חייבים להיות טריים, וחשוב מכל, עשויים מבצק שכל כך מסובך לעשות אותו, שחבל על הטירחה. ובאמת, למה לטרוח? אם פעם היה אפשר להשיג קרואסון טוב רק ביום שישי, בצפון דיזנגוף היום יש לנו מאפי בוקר מעולים על ימין ועל שמאל. קבלו את הטובים והמעולים ביותר

אחד התענוגות החורפיים הידועים זה מכבר לאלה שיכולים להרשות לעצמם לשבת בבית קפה על הבוקר הוא נגיסה במאפה בוקר פריך וחמים. למי שלא מכיר, מדובר בקרואסון אמיתי ליד הקפה, בדניש, או בבריוש. והרשימה עוד ארוכה.

יש את אלה שטובלים את המאפה בקפה, ויש את אלה שלא. יש את אלה שבוצעים ביד ויש את האוכלים בביסים. תלוי במוצא.

מאפי הבוקר, בין אם הם מתבססים על מסורת אפיה צרפתית ובין אם סקנדינבית, חייבים להיות טריים, וחשוב מכל, עשויים מבצק שכל כך מסובך לעשות אותו, שחבל על הטירחה. ובאמת, למה לטרוח? אם פעם היה אפשר להשיג קרואסון טוב רק ביום שישי, בצפון דיזנגוף היום יש לנו מאפי בוקר מעולים על ימין ועל שמאל. קבלו את הטובים והמעולים ביותר.

הפתעות ומסורת באסף ארטיזנל
במרכז מסחרי קטן ושכונתי ברמת השרון, ליד פרדס קטן נפתח הבוקר בניחוח צרפתי שעולה מ-30 סוגי מאפים. חלקם מתוקים, חלקם מלוחים וחלקם פשוט מפתיעים, דוגמת דניש עם שוקולד צ'יפס או עם דבש ושקדים, קרואסון במילוי גבינה מתוקה או בולגרית ועוד. כל המאפים טריים (גם בשבת!), מיוצרים מחומרים משובחים, מפיצים ריחות מגרים ובלתי נשכחים בטעמם.
הכי כדאי זה להגיע בשישי בבוקר, לפתוח את היום עם ה''קווין גמאן'', מאפה מחבל ברטאן שבצרפת והוא בצק שמרים דפוף עם חמאה וסוכר, שבאפיה הופך לקרמל.

התומר 28, רמת השרון
טלפון: 03-5498333
פקס: 03-5492884


כיס תפוחים כמו בצרפת בבאנאפה
נורית רן, הבעלים והקונדיטורית של המקום הנעים הזה בכפר רות, לא מתפשרת על איכות. במאפי הבוקר שלה לצד הקרואסונים הקלאסיים (שוקולד, שקדים, חמאה ומאפה קינמון ואגוזים) תוכלו להזמין גם חוויה פריסאית בדמות Pain au raisin בצק של קרואסון ממולא בקרם פטיסייר וצימוקים או חוויה מיוחדת כמו בצק עלים ממולא בריקוטה וצימוקים שמכינים בימי שישי וכיס תפוחים צרפתי, הידוע בכינויו כשוסון או פום – אורח נדיר בישראל בגלל ההכנה המיוחדת שלו שמבוססת על עבודה עם חמאה קרה. מה לא עושים בשם מסורת.
מרכז דנ-גל,אזור התעשייה, כפר רות
טלפון: 08-9766992
פקס: 08-9766992

בוקר בלקני במטילדה
במטילדה, מקום עם הצהרה בולגרית ברורה הולכים על מאפי בוקר בולגרים- תורכים עם בורקס טורקי ומאפה פינידו- שכבות של בצק עם גבינה בולגרית וקשקבל למעלה. ארוחת הבוקר הטורקית כוללת בורקסים גדולים מבצק טורקי ומוגשת עם תוספות מתבקשות כמו מלפפון חומץ, ביצה קשה, סלט יוגורט ועוד. כמו בבלקן.

מטילדה
בני אפרים 209, תל אביב
טלפון 03-6481583,03-6492692
פקס: 03-6477813

המטבח של מטילדה
הדר יוסף
קהילת ורשה 54


אפלולית בוקר פריסאית בבראסרי
הישיבה על הבוקר בבראסרי מענגת מאין כמוה. המקום אפלולי, שיקשוק מזלגות קל ושיחה חרישית נשמעים מסביב, אתה מביט במרות הגדולות התלויות על הקיר ושואל את עצמך מתי הספקת להגיע לפריס. עם הזמנת ארוחת הבוקר מגיעה סלסילת מאפים טריים הכוללת 2 לחמניות מאפין בננה ומאפין תפוז. חוץ מאלה, ניצבות בסלסילות בכניסה מאפי בוקר צרפתיים והם קרואסון חמאה, קרואסון שוקולד דייניש קינמון וצימוקים, קרואסון שקדים, ומאפה תפוחים עם שטרוייזל. חוץ מאלה יש גם מאפה אגסים וקרם פטיסייר, בריוש פיסטוק בריוש רגיל, בריוש עם , פרג בריוש שוקולד לבן ופטל אדום . ואם זה לא מספיק, יש באויר ניחוח חזק של פריס, הנחשקת, האמיתית.

בראסרי
אבן גבירול 70, תל אביב
טלפון: 03-6967111
פקס: 03-6096053


קפה ויולה
בבית הקפה המקסים בגבעתיים מגישים תוצרת עצמית משובחת הנאפית במאפיה של המקום, שנמצאת לא רחוק הכוללת קרואסון רגיל, קרואסון שוקולד ושקדים, קרואסון עם גבינות מלוחות- כולם חמים וטריים כמו בבולנז'רי הצרפתיות הכי טובות.


ויולה- הקונדיטוריה,
03-7320223
שיינקין 33, גבעתיים
טלפון: 03-5714901