Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > חדשות ואירועים> כתבה על חדשות חורף במסעדות

חדשות חורף במסעדות


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

השף ניר דגן למסעדת קאסה נובה שבנמל יפו מציג תפריט חורף חדש, השף מוטי בוחבוט של סופיה בירושלים כבר מוכן לחנוכה עם סופגניות מיוחדות, והשף בצלאל אליאב של שלו ביער מחכה לכם עם מרקים חורפיים. חדשות חורף מהמסעדות

תפריט חורף למסעדת קאסה נובה בנמל יפו

קאסה נובה של השף ניר דגן מתחדשת החורף הזה עם תפריט חדש שמתרכז במנות בשר, דגה מקומית, סביצ'ה, מנות צמחוניות וגם ספיישלים של יוקה ופלנטיין (כל עוד הם בעונה) – עולם הטעמים של המטבח הלטיני לצד מנות "נובו לטיניות", בפרשנות האישית של השף.

בין המנות בתפריט החדש:

סביצ'ה (46-49 ₪): דג ים עם בצל סגול, כוסברה, ליים וקרם צ'ילי; טונה אדומה בליים, תפוזים, שום, ג'ינג'ר, בצל ירוק ופלפל שאטה, ועוד

דגים ופירות ים (49-84): טונה צרובה במעטפת זרעי כוסברה וצ'ימיצ'ורי; מיקס פירות ים על הפלאנצ'ה ועוד

בשר ועוף (44-98 ₪): שיפודי פילה בקר רום ותבלינים עם צ'ימיצ'ורי; טריו של מיני בורגר בלחמניות גבינה ותירס ועוד

ירקות (16-39): פנקייק תירס, סלט חריף של עגבניות שרי ועוד.

בנוסף, מבחר ספיישלים עונתיים של יוקה (שורש מרכזי במטבח הלטיני) ופלנטיין (זן של בננה ירוקה המשמשת לבישול).

סופיה בירושלים מוכנה לחנוכה

לשמחת כולנו החורף הקר מביא אתו גם את הציפייה לחנוכה, ובמסעדת סופיה שבמלון ענבל בירושלים, השף מוטי בוחבוט מכין במיוחד לקראת החג מנות מקוריות בניחוח של חו"ל: סופגניות חלביות קלאסיות, סופגניית תפוז במקל קינמון מוברק בריבת משמש חמה, לביבות בטטה ועוד. לצד אלו יוגשו במסעדה מנות מקוריות נוספות ממטבח השף, בהגשה חדשנית.

מרק בשלו ביער, קריית טבעון

השף בצלאל אליאב, שעומד בראשה של מסעדת שלו ביער, צרפתית אותנטית בלב היער בקריית טבעון, מציע מרקייה חדשה עם מרקים המתחלפים מידי יום, מבוססים על ירקות טריים, דגי ים ומגוון סוגי בשרים. את המרקים אפשר לאכול באווירת היער במקום, או לרכוש ולאכול בבית.