מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > מסעדות מומלצות> כתבה על המלצות למסעדה הודית

מסעדה הודית


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

יותר מהטעם הפיקנטי, יותר מהיצירתיות שגורמת לנו לשכוח שמדובר בסך הכול בירקות עם אורז, יותר מהמחיר הזול – האוכל ההודי הוא תמיד צבעוני וריחני, וזו סיבה מספיק טובה כדי ללכת למסעדה הודית. אז אספנו בשבילכם כמה המלצות

אינדירה בתל אביב

אינדירה, אחת המסעדות הוותיקות בתל אביב, שומרת כבר שנים על מסורת האוכל ההודי בתל אביב. כך היא מביאה אליה צעירים שחזרו מטיולים במזרח אבל גם מבוגרים ומשפחות של סועדים שיודעים להעריך אוכל הודי אותנטי. בתפריט של אינדירה תמצאו את כל המנות המסורתיות: פקורה (ירקות בבלילת קמח עדשים), נאן (לחם הודי אפוי בתנדור), ביריאני (אורז מבושל עם ירקות), אלו גובי (תבשיל תפוחי אדמה וכרובית), קארי ירקות בתבלינים מסורתיים ואחרות. אינדירה מציעה גם מנות בשריות בנוסח הודי.

צ'אנדרה

מסעדה הודית נוספת בתל אביב ממוקמת ברחוב ריב"ל, ומעוצבת בסגנון הודי נעים. ההתמחות של צ'אנדרה היא בארוחות התאלי המסורתיות, שהסועדים מרכיבים בעצמם: אורז, תבשילי ירקות ודאל (מרק עדשים), מלאי כופתה (כופתאות תפוחי אדמה, בטטה ואגוזים), צ'יקן קארי, טופו מסאלה, אלו גובי (תבשיל תפוחי אדמה וכרובית) ועוד. את הארוחה תוכלו לסיים, כמובן, בצ'אי.

איצ'יקידנה בירושלים

איצ'יקידנה, הודית בירושלים ששומרת על אותנטיות, לא עושה שימוש בתנורי מיקרוגל או בחומרים משומרים, מעובדים או מוקפאים, אינה מגישה אלכוהול ומציעה אוכל צמחוני בלבד. עכשיו תתפלאו לגלות כמה האוכל טעים – אולי זה בזכות העובדה שהוא מבושל כל יום מתוצרת מקומית טרייה. בתפריט: קרישנה תאלי – אורז, דאל (תבשיל עדשים) ושני סאבג'י (תבשילי ירקות), שמוגשים עם שני צ'אטני (מטבלים הודיים), סלט, יוגורט ולחם, וגם ארוחות קלות כמו מסאלה דוסה – פנקייק שמוכן מבלילת אורז וממולא בתערובת ירקות.

נמסטה באשדוד

המסעדה ההודית הזו ששוכנת באשדוד מציעה אווירה ביתית ואינטימית עם שירות אישי ואדיב, ומתמחה במטבח הצפון הודי. בתפריט: פנג'אבי סמוסה (זוג בצקיות דמויות פירמידה במילוי ירקות או בשר), נאן בשר (לחם הודי ממולא בשר ותפוחי אדמה ומתובל), קשמירי פולאו (ירקות ופירות יבשים מוקפצים עם אורז בסמטי), צ'יקן טיקה מסאלה (פיסות עוף צלויות בטאבון עם תבלינים מסורתיים), בהנדי מסאלה (במיה מבושלת עם עגבניות ותבלינים), משרום מטאר (פטריות ואפונה מבושלים ברוטב עדין עם זנגוויל ושום).

נמסטה.