מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > הרביעיה הפותחת> כתבה על מסעדת שף מומלצת

מסעדות שף מומלצות


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

המנות ייחודיות, השירות מכובד, המטבח צוהל וניכר שהעוסקים במלאכה עושים זאת מתוך אהבה גדולה למסעדה. אספנו בשבילכם ארבע מסעדות שף מומלצות, כי אף אחת מהן אינה דומה לאחרת, ובכל פעם שתבואו יהיה בתפריט משהו חדש

אוליב ליף, שף צ'ארלי פדידה, בתל אביב


השף צ'ארלי פדידה למסעדת אוליב ליף – המסעדה של מלון שרתון שברחוב הירקון בתל אביב – מציע מטבח כשר, מרתק ומשתנה בסגנון ים תיכוני ובניחוח צרפתי. הרכיבים כולם מבוססים על טעמי אגן הים התיכון, ובתפריט אפשר למצוא מנות כמו בקלאווה כבד אווז - כבד אווז במעטפת פילו ותאנים מקורמלות עם בצל, סוכר חום ויין פורט, המוגש על מצע פיסטוקים קלויים עם פירות יער; וצלע עגל חלב צלויה עם מבחר פטריות יער מוקפצות וטוגני תפוחי אדמה במשרה שום, פטרוזיליה וחומץ.

התרנגול הכחול, שף שאול בן אדרת, בתל אביב


שאול בן אדרת מסתמך בתרנגול הכחול על מצרכי שוק טריים להכנת מנות יצירתיות במגוון טעמים, המותאמים לכל שעה ביום. המטבח המרכזי של התרנגול הכחול מגיש מנות עונתיות ובמעדנייה מכינים מנות חדשות וטריות בהתאם לחומרי הגלם הזמינים. בין המנות בתפריט של התרנגול הכחול: שקדי עגל ולבבות עוף על טחינה, נענע ואגוזים; תבשיל אוסובוקו טלה בציר עם פירה ועגבנייה שרופה; טונה צרובה בציפוי קרסט תבלינים ועדשים שחורות מעושנות ועוד אחרות.

יקיניקו טנקה, שף עופר חרמוני, בהרצליה


שף עופר חרמוני הביא אתו ניסיון מיפן, וגם כאן, בארץ הקודש, הוא מספק הנאה מארוחה שמקפידה על כללי ופרטי האותנטיות היפנית, לצד יצירת מנות מקוריות. המטבח של יקיניקו טנקה מתמחה בבשרים יפניים, פירות ים ומנות צמחוניות, הנאמנים כולם לתרבות היפנית. כך תוכלו למצוא בתפריט של יקיניקו טנקה מרק זנב בקר וחגיגת בשרי הדגל שנצלים על הגריל. אגב, את הבשרים ביקיניקו טנקה צולים הסועדים בעצמם במרכז השולחן.

קאסה נובה, שף ניר דגן, ביפו


שף ניר דגן למסעדת קאסה נובה נאמן לסגנון הבישול נואבו לטינו, שהתפתח בפלורידה. כך הוא משלב במטבח שלו חומרי גלם, מאכלים מסורתיים וטכניקות בישול מארצות אמריקה הלטינית והאיים הקאריביים, ומשלב אותם עם סגנונות מערביים. המטבח של דגן עשיר בליים טרי, כוסברה, אורז וקוקוס, דגים מטוגנים, אסאדו, פלפלים חריפים ותבלינים מג'מייקה. בתפריט: אסקבצ'ה – דג צלוי על הפלנצ'ה וכבוש בתחמיץ בצלים ופלפלים המוגש עם קרם אבוקדו ושמנת חמוצה.