Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > הרביעיה הפותחת> כתבה על מסעדות שמכינות קוקטיילים

ארבעה קוקטיילים


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

על בסיס וודקה, רום, אניס או ג'ין, בתוספת סירופ שקדים, קרם דה קסיס, נענע, לימון, ליצ'י, רימונים, אננס או תפוחים. לפעמים מעורבים גם שמנת או פולי קפה, והמהדרין מבעירים את הכול יחד. יש מסעדות שאוהבות להכין קוקטיילים

התרנגול הכחול


מסעדת השף שאול בן אדרת, הממוקמת בקניון G שבמתחם צמרת בצפון תל אביב, מציעה תפריט ליום ולילה. כחלק מהבילוי הלילי יש כאן בר מכובד של אלכוהול וקוקטיילים, וביניהם תמצאו את הלהיטים: מרטיני אגסים, ליצ'או (סובייסקי וודקה, ליקר ליצ'י, קינג ג'ינג'ר, ליצ'י וליים) ואת התרנגול הכחול – סובייסקי לימון ודבש, מיץ גזר טרי, טבסקו ומעל קנה סוכר.

גורדו


על חוף תל אביב, מתחת לרחוב גורדון, מול הכחול של הים אבל בלי החול ברגליים ותחתית הגולדסטאר הרטובה, נמצא גורדו – בר-מסעדה שופע כל טוב של אוכל, שתייה ואווירה. בגורדו יודעים גם הם משהו על אלכוהול, והברמנים/מלצרים/בעלים/עוברי אורח מרכיבים את הקוקטיילים שלהם כמו שהם אוהבים אותם. ובכל זאת: מרגריטה גורדיניו, גורדו רויאל, אייס ברייקר ועוד כמה מככבים על השולחן.

סושיאל קלאב


בשדרות רוטשילד יודעים לשמוח, ואם אפשר היה, סושיאל קלאב הייתה מנהיגה את המסיבה. זהו בר-מסעדה עם המון פירות ים והמבורגרים שמדברים בהם רבות, ותפריט האלכוהול אינו מבייש אף טברנה. האורחים מוזמנים לקוקטיילים תוצרת הבית, לפי מה שהחליטו להכין שם בדיוק באותו היום.

מירור בר


נכון, מירור בר, על גג השדרה היפה בירושלים, הוא יותר בר ממסעדה. אבל העובדה הזאת רק הופכת את הקוקטיילים שהם מכינים כאן למקצוע שהוא הרבה יותר מחובבני. אפשר לשתות אותם על הבר או בלאונג' הסיגרים – אם אתם מקצוענים כמוהם.