מבנה האבן היפהפה בו שוכנת מסעדת 1868 הוא עם תקרות גבוהות ומקושטות ועם אבן ירושלמית המעטרת כל פינה, קשת וגומחה במסעדה. החללים אצלינו הינם בעלי עיצוב וגודל שונה, על כן ניתן לערוך סוגים שונים של אירועים, החל מארוחות פרטיות ופגישות עסקיות ועד אירועים משפחתיים כמו בר מצוות ובריתות.מחדר המיועד ל 20 סועדים עם שולחן האבירים ועד החדר הפרטי שלנו אשר מתאים ל 12 סועדים, למרות שגם שניים ירגישו שם נפלא. בנוסף ניתן לערוך אירועים במרפסת שלנו המשקיפה אל גינת פרחים צבעוניים לצד המזרקות. על התפריט שלנו ממונה השף יענקלה תורג'מן אשר מרכיב בכל עונה תפריט חדש ומגוון המבוסס על חומרי הגלם הטריים ביותר הקיימים בשווקים המקומיים. איכות החומרים לצד היצירתיות של השף מאפשרים בניית תפריט שונה ומפתיע בכל עונה, במסעדה ניתן לארח עד 80 סועדים.
קייטרינג ארץ גשן, בניהולם של השף שאול ברדה והמעצבת ליאור רומן-ברדה, מציעים אירוח גורמה בבית הלקוח או בלופט מעוצב, אירועים פרטיים ואירועים עסקיים.
באנאפה הוא בית קפה וקונדיטוריה חלבית כשרה. המקום קיים כבר שנים רבות ומנוהל על ידי השפית, נורית רן. בבאנאפה מבחר קרואסונים פריכים, מאפים ביתיים בסגנון צרפתי, שוקולדים ועוגות איכותיות ומבחר נרחב של מתוקים ומלוחים, שכולם מעשי ידה. האווירה בבאנאפה נעימה ומשפחתית, ניתן לשבת או לקחת הביתה מאפים, עוגות, דגים, קישים, דגים ועוד, או להזמין לאירועים. בקיץ ניתן לערוך אירועים עד 120 איש בתוך בית הקפה ובמרפסת הגדולה. בחורף ניתן לקיים אירועים בפנים עד 40 איש.
ביגה מציעה מטבח עם תפריט איכותי ובריא השם דגש על טריות, זמינות, מנות נדיבות וחווית טעם משובחת במיוחד, המשלבת בין בולונז’רי-פטיסרי בנוסח פריזאי-שיק מפתה.
ביסטרו 27 הינו ביסטרו צרפתי הממוקם בבוגרשוב שבמרכז תל אביב. ביסטרו 27 מציע תפריט חלבי כשר.
בר מסעדה באשקלון. תפריט עשיר - ים תיכוני, איטלקי, צרפתי, פירות ים ועוד. ניתן לעשות אירועים במקום
גבריאל היא מסעדת גורמה צרפתית כשרה למהדרין. המסעדה, השוכנת בלב ירושלים, מציעה חוויה גסטרונומית מיוחדת עם מנות בסגנון צרפתי אותנטי בשילוב נגיעות מודרניות. המקום מעוצב באלגנטיות והידור, כשבקומה הראשונה מבין השתיים אווירה אינטימית ביותר. בגבריאל יכולים הסועדים ליהנות מתפריט עסקי משתלם ביותר המוגש בשעות הצהריים או מתפריט ערב קלאסי ועשיר. בנוסף, ניתן לערוך במקום אירועים עד 45 איש.
מסעדת שף איטלקית, עם פטיסרי צרפתי וחנות קסומה של מטעמים מאיטליה וצרפת.
מסעדת "בית השף אקספרס" של השף כפיר אוזן ממוקמת בצומת הגומא, ומגישה מאכלים מן המטבח הצרפתי, האיטלקי והדרום אמריקאי.
קונדיטוריה צרפתית קלאסית במבשרת ציון. דוד לור מציע מבחר מאפים, קרואסונים ובריושים טריים מהתנור, עוגות וטארטים, שוקולדים וממתקים בעבודת יד. הכל נאפה בעבודת יד בשיטות מסורתיות תוך שימוש בחומרי הגלם הטובים ביותר.
מסעדת דוזאן מציעה תפריט המשקף ריבוי תרבויות, ומאמינה שכשתרבות המזרח פוגשת את תרבות המערב, האוכל משובח. בתפריט המסעדה תמצאו מנות ראשונות לבנוניות כגון, קובה, סמבוסק, עלי גפן, לבנה ועוד. מנות שף בהשפעה צרפתית ואיטלקית בינהן, קורדון בלו ברוטב חרדל, אצבעות סינטה ממולאות גבינת עזים ופסטו ברוטב שום, ביף סטרוגונוף, צדפות ועוד.וכמובן – קינוחים מרתקים.
מסעדה צרפתית כשרה, השייכת לרשת בתי המלון זיבוטל ומגישה מזון חלבי עד לשעה 12:00 בצהריים ומזון בשרי בהמשך היום. בבוקר מציעה המסעדה מגוון ארוחות בוקר מפנקות ובערב מבחר מנות עיקריות, לצד יינות משובחים. מסעדת דוינה מעוצבת בלבן וקירות הזכוכית המקיפים אותה מאפשרים לכל יושביה להשקיף על נופו הקסום של הים. בקיץ ניתן לשבת בחוץ ולהנות מהבריזה הנעימה.